Șeful aeroportului Henri Coandă a fost demis! De ce a fost acuzat

Publicat: 25/04/2019 | 18:53
Șeful aeroportului Henri Coandă a fost demis! De ce a fost acuzat

Gabriel Stroe, șeful aeroportului din Otopeni, a fost demis. El va fi înlocuit de George Ivan, potrivit România TV. Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, s-a arătat, joi, extrem de nemulţumit de conducerea companiei care administrează aeroportul Henri Coandă.

În timpul unei vizite inopinate, a găsit ”o mizerie de nedescris”, el susţinând că ”românii merită un altfel de management”. Cuc a anunţat ulterior că a cerut președintelui Consiliului de Administrație al societății revocarea directorului.

Răzvan Cuc a solicitat Consiliului de Administraţie al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB) demiterea directorului general, Gabriel Stoe. Solicitarea vine după ce, joi dimineaţa, ministrul a mers într-o vizită inopinată la Aeroportul Otopeni şi s-a declarat foarte nemulţumit de ce a găsit acolo.

„Am efectuat în această dimineaţă o vizită inopinată în principala poartă de intrare a României şi anume Aeroportul Internaţional Henri Coandă – Otopeni. Am primit numeroase sesizări din partea pasagerilor nemulţumiţi de ceea ce văd în acest aeroport. La faţa locului am găsit o mizerie de nedescris în toalete, ziduri rupte, igrasie. Problema scărilor rulante este aşa cum mi-au semnalat-o românii. Scările rulante care ar trebui să deservească pasagerii cu dizabilităţi nu funcţionau, lifturile, la fel”, a scris Răzvan Cuc pe pagina personală de Facebook.

Cuc consideră că problemele pe care le-a observat în aeroport arată un management defectuos.

„Zilnic, prin acest aeroport trec zeci de mii de pasageri care se lovesc de aceste lucruri. La plecări nu exista niciun scaun. Pasagerii sunt nevoiți sa stea pe marginea scărilor și pe pervazul geamurilor. Mizeria și delăsarea pe care le-am găsit aici arată un management defectuos. Arată lipsa unui bun gospodar care să conducă această companie. Lipsa investițiilor este vizibilă, deși ar putea sa existe investiții pentru că aceasta companie are buget generos. Mă declar total nemulțumit de acest management al companiei si cu siguranță românii merita un altfel de management”, a mai scris Răzvan Cuc.

Citește și...