Şeicii arabi au plecat la hotel cu microbuzul ticsit de dom’şoare

Publicat: 07/03/2016 | 23:04

I-am aşteptat pe americani atât de mult încât, pe nesimţite, au venit arabii. Şi nu refugiaţi de război, ci refugiaţi sexuali. Vineri, la Loft, s-a desfăşurat încă un episod din serialul monden de succes ”Prădătorii musulmani şi microbuzul iubirii”.

 

Îngrijorătoarea decădere a casei regale a Arabiei Saudite

A fost o vineri urâtă în Bucureşti. Loftul nu a făcut excepţie: la scurt timp după miezul nopţii, când de obicei petrecerea abia se pornea, erau inexplicabil de multe mese goale. Atât de multe încât nimeni nu avea cum să rateze masa plină de arabi atraşi de mirosul de autohtone care nu poartă hijab nici la trotinetă, darămite pe cap.

Deşi se prezentaseră (sau mai corect asa sunt cunoscuti daca întrebi în stânga şi-n dreapta) drept membri ai casei regale a Arabiei Saudite, grupul de 10-12 persoane, majoritar arăbesc, avea pe masă foarte puţine şampanii şi acelea cam low-cost. Deci din două una: ori casa regală a Arabiei Saudite e în insolvenţă, ori erau, de fapt, membri ai casei regale a Făureiului.

Visând la 1001 de nopţi şi 1001001 de parai

În mod normal, grupuleţul vesel n-ar fi agăţat la Loft nici măcar o pisică maidaneză înfometată, dar având în vedere seara golaşă şi mirajul reprezentat pentru unele fete de pozele cu arăbeţi şi haştagul #mydubai, câteva frumuseţi naturale (unele ar tânji după un pic de frumuseţe artificială, dar de unde atâţia bani?) se lasă seduse, de amorul artei. Artei monetare.

Se pleacă clasic, în jurul orei 4:00, după o metodă patentată de şeici mai autentici : cu un Mercedes Viano care asigură ultimul drum. Nu, nu un dric, nu la genul acela de ultim drum ne referim, ci la ultima bucată de itinerariu a unui complicat ghid turistic sexual. Asadar Viano-ul încărcat ochi cu fetele noastre şi arabi a dispărut în noapte, cel mai probabil la hotelul lor.

Votul şi botul. Arabii folosesc pentru finalizarea fericită a turismului sexual acelaşi tip de microbuze pe care-l folosesc şi politicienii, pentru cărat oameni la vot.
Votul şi botul. Arabii folosesc pentru finalizarea fericită a turismului sexual acelaşi tip de microbuze pe care-l folosesc şi politicienii, pentru cărat oameni la vot.

 

Mansoor

 

Aflăm de pe pont@cancan.ro că unul dintre arabii care au ridicat sprâncene la Loft vineri este Mansoor, din Emiratele Arabe Unite, un personaj autodeclarat star de televiziune şi cinema. Pe contul personal de Facebook, Mansoor se laudă cu circumferinţa braţului (în aproape toate pozele îşi duce dubitativ degetele la bărbie, mişcare care încordează muşcheţii şi scoate bicepsul în evidenţă) şi cu cea a creierului. Nu neapărat a celui personal, e drept, pentru că are wall-ul plin de citate.

De menţionat, totuşi, că arabii din Loft sunt nişte bieţi epigoni ai adevăratului şeic care a devenit rapid senzaţia Bucureştiului: Habtoor. Acesta nu doar că a patentat metoda cu microbuzul plin de fotomodele pentru consum propriu, ci realmente a stricat piaţa Bucureştilor, cu darea lui de mână care a stabilit noi standarde ale genului.

Max Al Habtoor, un explorator arab care a devenit pionierul ”metodei microbuzul”, în răstimp revoluţionând (în rău) preţurile de pe piaţa bucureşteană de carne vie şi veselă.
Max Al Habtoor, un explorator arab care a devenit pionierul ”metodei microbuzul”, în răstimp revoluţionând (în rău) preţurile de pe piaţa bucureşteană de carne vie şi veselă.

Descoperit de cel mai citit site din România, e suficient să vă reproducem titlul materialului care l-a făcut celebru de pe cancan.ro: ”Bilanţul unei nopţi petrecute de Al Habtoor la Bucureşti: 50 de fete, 50 de şampanii şi 30.000 de euro”.
Mansoor cel Semicult mai are mult de recuperat până să îl detroneze pe Habtoor cel Darnic. Dar avem răbdare cu el, e şi el la început.

 

Milionarul Lascut si politicanul Silviu Vaduva, martorii seicilor

Arabii nu s-au distrat chiar singuri la Loft. I-am mai văzut pe acolo pe milionarul Lăscuţ, cunoscut din scandalul „divelor orăşeneşti”, pe politicianul liberal Silviu Vaduva ( actual iubit al milionarei Opticris şi fost soţ al prefectei Bucureştilor Mioara Mantale ), insoţiti de modelul Andreea Tivadar şi alte fete.

Arabii bogaţi şi-au făcut numărul la LOFT sub nasul milionarului Lăscuţ şi modelului Andreea Tivadar, politicianului Silviu Văduva, celebrului Sanchi şi nu în ultimul rând nevinovatului Winnetou şi Bunesei lui - care s-au pozat cu DJ-ul rezident, ca nişte veritabili turişti.
Arabii bogaţi şi-au făcut numărul la LOFT sub nasul milionarului Lăscuţ şi modelului Andreea Tivadar, politicianului Silviu Văduva, celebrului Sanchi şi nu în ultimul rând nevinovatului Winnetou şi Bunesei lui – care s-au pozat cu DJ-ul rezident, ca nişte veritabili turişti.

Nu putea lipsi Winnetou cu bunesa lui, care s-au şi fotografiat cu DJ Ugin, rezidentul clubului. Nu în ultimul rând celebrul Sanchi, ex-ul Luminiţei Anghel, care a vizitat arabii la masa acestora, încercând o apropiere.

Cine are detalii despre arabii de la Loft, ne poate scrie cu încredere la pont @ cancan.ro, ca vorb-aia, tot i-am făcut curioşi acum pe cititorii noştri şi e păcat să nu revenim cu detalii complete :).

Ana Manole

Citește și...