SENZATIONAL. Cum I-a umilit pe Gregorian Bivolaru si pe adeptii sai “parintele de pe Facebook”. “Cand zice ca v-a vazut aura…”

Publicat: 30/08/2015 | 00:01

“Parintele de pe facebook” le-a dat o lectie lui Gregorian Bivolaru si adeptilor sai, stransi in aceste momente in tabara de yoga de la Costinesti. Parintele Calistrat ii considera pe toti “samanii” niste sarlatani!

Doar slujitorii lui Dumnezeu si credinciosii care participa la slujbele din Biserici isi pot curati sufletul si se pot imbogatii cu energii pozitive, care nu sunt altceva decat harul lui Dumnezeu, crede Parintele Calistrat de la Manastirea Vladiceni, Iasi.

parintele calistrat

Slujbasul Bisericii care a adoptat modul modern de comunicare cu enoriasii, prin intermediul retelelor de socializare, a explicat intr-o predica filmata ce crede el despre practicantii de yoga care pretind ca pot schimba lumea prin rugi colective si spirale cu mii de persoane.

spirala misa

 

“Mi-a spus intr-o zi o persoana: parinte, de ce aia de la yoga se intalnesc toti la aceeasi ora si se concentreaza toti si se roaga si-si unesc rugaciunile si creeaza deasupra pamantului nu stiu ce energie? Si le-am spus: eu nu stiu ce energie canalizeaza ei si unde o trimit, dar stiu ca in fiecare duminica sau sarbatoare, de la 10 la 12, incep in sfintele biserici peste 20,000 de sfinte liturghii pe planeta la care suntem noi la ora asta, pentru ca pe cealalata parte unde acuma dorm si e noapte, si noi cand dormim, aia se scoala si se roaga. Pamantul este permanent sub o energie a Duhului Sfant, invocata prin puterea preotului (…)” a spus Parintele Calistrat.

Gregorian Bivolaru era o prezenta nelipsita, pe vremuri, in tanerele de yoga
Gregorian Bivolaru era o prezenta nelipsita, pe vremuri, in tanerele de yoga

“N-a vazut nici o aura”

Slujbasul Bisericii crede ca toate formele de vindecare care se bazeaza pe diferite energii sunt doar niste sarlatanii.

parintele calistrat

“Eu consider ca in fiecare biserica, de fiecare data cand coboara Duhul Sfant este energie, dar este energia de care am eu nevoie, nu e o energie care vine din bioenergie, nu vine neaparat nici din studiul reiki, nu vine neaparat din cristaloterapie, sau ce au mai inventat oamenii, ca s-a inventat acum si numararea firelor de par… Dar atata timp cat eu sunt izvor si sursa de energie si am dumnezeiescul botez si am asupra mea camasa alba a sfantului duh de la botez, eu sunt intr-o permanenta energie. De aceea cand te duci la biomagicianul asta pamantesc, va spune v-am vazut aura, dar n-a vazut nimic, e doar asa, o poveste in mintea lui si a ta ca s-o crezi, si e stralucitoare. Obligatoriu e stralucitoare, pentru ca suntem botezati”.

(M.N.)

Citește și...