Șerban Huidu, reacție scandaloasă după crimele din Caracal. Acuzații oripilante la adresa fostului lui coleg de la Cronică, Găinușă

Publicat: 01/08/2019 | 10:10
Șerban Huidu, reacție scandaloasă după crimele din Caracal. Acuzații oripilante la adresa fostului lui coleg de la Cronică, Găinușă

Șerban Huidu și Mihai Găinușă formau, cu mai mult timp în urmă, o echipă redutabilă la ”Cronica Cârcotașilor”. Acum, cei doi se încontrează public, motivul fiind cazul ”Gheorghe Dincă”, bărbatul acuzat că le-a sechestrat, violat și ucis pe adolescentele Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Totul a pornit de la o postare a lui Mihai Găinușă. Acesta a scris, în mediul online, că Gheorghe Dincă nu le-ar fi ucis pe cele două fete dacă prostituția era legalizată în România.

”Dacă prostituția era legală în țara asta:

– poate că fetele erau în viață, fiindcă monstrul mergea la bordel.
– poate că violurile din Vaslui și din alte zone nu mai existau (în Olanda criminalitatea a scăzut cu 25% in ultimii 10 ani)
– poate proxenetismul si „corecțiile” aplicate fetelor erau eradicate”, a scris Mihai Găinușă de pe Facebook.

”Două chestii care m-au oripilat”

Șerban Huidu a transmis, la rândul său, un mesaj, fiind dezamăgit de părerea lui Mihai Găinușă. ”Am găsit, printre multe alte opinii de pe net, despre subiectul momentului, două chestii care m-au oripilat. Prima vine de la omul cu care am făcut Cronica, muncind umăr la umăr 14 ani la radio, și 13 la televizor. Totuși viața îți rezervă surprize nebănuite. Mișu Găinușă crede că lipsa legii Prostituției a dus la cele mai crunte momente ale noastre”, scrie Șerban Huidu despre mesajul lui Mihai Găinușă.

Citește și...