Serghei Mizil, declarație cutremurătoare: ”Vrei, nu vrei, e ora 12. A  murit mama, mă gândesc…”

Publicat: 31/10/2018 | 16:49

Serghei Mizil a făcut o declarație cutremurătoare la Antena Stars. Mulți dintre cei care îl văd tot timpul plin de viață și autor al unor replici everfescente nu știu, însă, prin ce dramă a fost obligat să treacă. Iar tragedia l-a marcat profund. În fiecare noapte de Revelion, la ora 12.00, Serghei Mizil își aduce aminte de momentul decesului mamei sale. 

Da, mama sa a murit chiar în noaptea de Revelion. Iar Serghei Mizil a povestit, printre altele, ceea ce foarte puțini știau. A avut o relație tensionată cu mama sa, fiindcă lumea venea la ea și îi spunea că are un băiat cu probleme, ”pată pe societate”. Frații săi învățau mai bine, iar mama ținea mai mult la ei. Sau, cel puțin, le acorda mult mai multă atenție. Lui Serghei Mizil îi erau rezervate… ”măscările”.

„Mama era împotriva mea. Ceilalţi fraţi erau premianţi, normal că ţinea mai mult cu ăia. Cu mama n-am avut o legătură, mă măscărea tot timpul. Făcea numai spume. Venea toata lumea la poartă să spună ca sunt o pată pe societate”. 

CITEȘTE ȘI: SERGHEI MIZIL A AJUNS LA CUȚIT! CE A PĂȚIT UNUL DINTRE CEI MAI CUNOSCUȚI BĂIEȚI DE ORAȘ. “M-AM PRĂBUȘIT DE DURERE!”

Serghei Mizil, declarație cutremurătoare: ”Eu zic că semăn cu ea…”

Chiar dacă spune că mama era împotriva lui și că ținea mai mult cu frații săi care erau premianți, Serghei Mizil își aduce aminte cu tristețe, de fiecare dată, de momentul în care mama sa a murit. În ceea ce îl privește, se poate spune că tristețea vine la oră fixă, în fiecare noapte de Revelion.

”Eu zic că semăn cu ea. La mama săraca a fost o chestie foarte nasoală. A murit chiar în noaptea de Revelion la ora 12. Vrei nu vrei e ora 12, a  murit mama, mă gândesc”, a mai declarat Serghei Mizil la Antena Stars. 

CITEȘTE ȘI: AR FI ÎMPĂCAREA ANULUI! SERGHEI MIZIL DESPRE MĂDĂLIN VOICU: ”ZDREANȚA AIA…”