Sergiu Buș, mesaj pentru Gigi Becali după ce a semnat cu FCSB: „Nu mi-e frică de critici!”

Publicat: 15/07/2020 | 10:18
Sergiu Buș, mesaj pentru Gigi Becali după ce a semnat cu FCSB: „Nu mi-e frică de critici!”

Atacantul formației Gaz Metan Mediaș, Sergiu Buș, a semnat un contract valabil pe o perioadă de trei ani cu FCSB în prima zi de transferuri din fotbalul românesc.  

Fotbalistul susține că transferul la FCSB reprezintă cea mai mare realizare a sa în carieră și spune că își propune să câștige titlul cu gruparea „roș-albastră”.

„A fost foarte scurtă negocierea. Domnul Becali l-a sunat pe agentul meu, a fost foarte repede. M-am decis cu soția cred că în 10 minute. E o nouă provocare pentru mine și anume luarea campionatului. Asta îmi doresc, simt că e momentul FCSB-ului după ceva timp. Eu chiar îmi doresc și vreau să iau campionatul. E mai mare ambiția să demonstrez că merit să fiu aici. Nu mi-e frică de critici. O critică bună face cât două facultăți, ca să nu zic altă vorbă”, a declarat Sergiu Buș, într-o conferință de presă organizată de Gigi Becali.

Finațatorul FCSB a ținut să-l ridice în slăvi pe noul său jucător și a spus că i-a pus o clausă de 2 milioane de euro fiind convins că va da lovitura cu acest transfer.

„Nu mai este un vârf român ca el, iar eu atacant străin nu mai iau. E genul de vârf mobil care îmi place, execuție, viteză, e complet, le are pe toate. Au fost buni și Kapetanos sau Alibec, dar Denis n-a fost serios. Bizonul era puternic și marca goluri, dar eu vreau un jucător care să intre în combinații cu Man și Coman. I-am pus o clauză de 2 milioane de euro, dar nu banii mă interesează la ora asta. Oricine vrea la FCSB”, a afirmat Gigi Becali.