Serialul Vlad, episodul 12. Personajul principal, cu inima sfâșiată de propriul tată. Ce i-a dezvăluit după ani de tăcere

Publicat: 13/05/2019 | 21:59

Serialul Vlad, episodul 12. În această seară, fanii îndrăgitei pelicule regizată de Jesus del Cerro au avut parte de o mulțime de surprize: Eliza i-a dezvăluit secretul dureros soțului ei, Adrian; Leo a surprins-o pe Roxana cu o cină romantică, unde credea că este așteptată de Vlad Pop, iar personajul principal a avut o discuție emoționantă cu tatăl său, în urma căreia s-a ales cu inima sfâșiată.

Citește și: Actorul Ion Haiduc, dezvăluiri senzaționale din culisele serialului “Vlad”. Decizia luată de regizorul filmului de la Pro TV

Serialul Vlad, episodul 12. Personajul principal, cu inima sfâșiată de propriul tată

În cadrul episodului 12 din primul sezon, Adrian Nartea, interpretul lui “Vlad” din serialul cu acelaşi nume, a stat de vorbă cu cel care îi este tată în cunoscutul film de la Pro TV. El l-a provocat pe Petre să-i spună cuvintele pe care nu a apucat să i le spună vreodată fiului său cel mare, care a fost închis pe nedrept. Totul a pornit după ce Vlad Pop a mers în cimitirul unde se știe că ar fi îngropat Adrian Anuței și s-a întâlnit cu propriul tată.

“Da. Uneori vin singur, îi aprind o lumânare, îi mai povestesc ce este pe acasă. Să știi că e greu să îți pierzi un copil. Și mama… cred că ea e cea mai puternică dintre noi toți. Ea are așa… o relație mai specială”, i-a mărturisit Petre fiului pe care îl credea mort.

“Și dumneavoastră cum sunteți?”, l-a întrebat Vlad Pop.

“Nu sunt bine deloc. Nu am cum să uit ziua aceea la tribunal. Nu va știi niciodată ce am simțit pentru el”, a continuat tatăl personajului principal din serialul “Vlad”.

“Ziceți-mi mie ce voiați să-i spuneți, ziceți-mi ca și cum aș fi Adrian. Spuneți-mi ce voiați să îi spuneți atunci”, a continuat Vlad Pop.

Tatăl personajului principal a intrat în jocul inițiat și a mărturisit: “Fiule, să știi că te iubesc din tot sufletul meu orice ai fi făcut. Ești sânge din sângele meu, înțelegi? Asta nu poate să ia nimeni și nimic, înțelegi?”. Ulterior, el și-a arătat recunoștința față de gestul acestuia: “Mulțumesc, Vlad”.

Discuția celor doi a continuat cu mărturisirea lui Vlad Pop că va lipsi o vreme din oraș.

“Eu o să plec o perioadă, o călătorie de afaceri și am zis să îmi iau rămas bun”, a spus Vlad Pop.

“Ai grijă! Să știi că, chiar dacă ne cunoaștem de puțină. Eu… parcă te-aș cunoaște dintotdeauna. Drum bun, fiule”, a spus Petre Anuței.

Serialul Vlad, episodul 12. Eliza i-a mărturisit soțului ei că Matei nu este fiul lui

Fericit că a reușit să semneze contractul cu Vlad Pop pentru restaurarea cazinoului din Constanța, Adrian s-a întors la Eliza cu un colier cu rubine. Cu câteva minute înainte ca acesta să sosească acasă, roșcata a fost sunată de amanta soțului care i-a spus că ea a ales superba bijuterie, iar Eliza decide că e momentul ca partenerul său de viață să afle că Matei nu este fiul său.

“Matei nu este copilul tău. Este al Adrian”, i-a zis Eliza lui Adrian.

“De ce îmi spui asta acum?”, a reacționat Adrian, după care a sugrumat-o pe soția lui. Eliza l-a amenințat, iar afaceristul a eliberat-o din strânsoare.

Eliza și Adrian, două dintre personajele din serialul “Vlad”. Sursa foto: captură Pro TV

Înainte să afle și de la Eliza adevărul în legătură cu faptul că nu este tatăl biologic al lui Matei, Adrian i-a mărturisit amantei că relația lor nu mai poate continua. “Dacă Eliza nu ar fi o femeie puternică, aș părăsi-o”, i-a spus afaceristul brunetei.

După discuția avută cu soția lui, Adrian s-a întors din nou în brațele focoasei brunete, care a fost angajată de secretara lui Vlad să îl cucerească pe acesta.

Adrian și amanta sa, personaje din serialul “Vlad”. Sursa foto: captură Pro TV
Citește și...