Șfaițer, necruțător cu jucătorii FCSB: „Nu e posibil să aibă astfel de ieșiri. E inadmisibil!”

Publicat: 23/07/2020 | 10:53
Șfaițer, necruțător cu jucătorii FCSB: „Nu e posibil să aibă astfel de ieșiri. E inadmisibil!”

Cornel Șfaițer, managerul general al formației Sepsi OSK Sf. Gheorghe a luat atitudine după ce jucătorii FCSB-ului au scandat alături de suporterii prezenți la baza din Berceni trivialități la adresa Ungariei la finalul partei pe care „roș-albaștrii” au câștigat-o cu 1-0 în ultimul act al Cupei României.

Șfaițer a spus că ia în calcul o formă de protest oficială pentru ca forurille care conduc destinele forului românesc să ia măsuri împotriva „roș-albaștrilor”.

„Mă simt jignit. Trebuie să te bucuri, dar nu învățăm nimic. E neplăcut. Până la urmă ești FCSB, ai în spate un istoric. Nu e posibil să ai ieșiri de genul ăsta. O să discutăm pe tema asta și este foarte posibil să facem o plângere împotriva FCSB-ului. Nu e o echipă care a câștigat primul trofeu. Are trofee internaționale și a jucat în Champions League, în Europa League. E o ieșire necontrolată”, a declarat Cornel Sfaițer, managerul general al Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Referindu-se la succesul obținut de FCSB, oficialul covăsnenilor a recunsocut că victoria echipei lui Gigi Becali a fost meritată ținând să-i felicite oficial pe rivali pentru performanța de a câștiga Cupa României.

„Vreau să felicit FCSB-ul pentru victoria de aseară și pentru trofeu câștigat. Au meritat. Noi am avut un program intens. E adevărat că FCSB a avut o pauză destul de lungă. Aveau un meci cu CFR Cluj și depuneau mult efort acolo. Eram în fața unei performanțe uriașe, dar au meritat. Prima repriză nu a fost spectaculoasă, dar ei au dominat repriza a doua. Am știut că aveam un meci dificil cu ei pentru că aveau foame de trofee”, a adăugat Șfaițer.

Grație succesului din finala competiției, FCSB și-a asigurat prezența în Europa League. De asemenea în cupele europene va merge și FC Botoșani, având în vedere că prin triumful din Cupă, „roș-albaștrii” au eliberat locul european din Liga 1. Astfel, indiferent de locul pe care se vor clasa în acest sezon elevii lui Marius Croitoru vor merge în preliminariile Europa League.