Sfârșit tragic pentru o fată de 18 ani din Sibiu! Care au fost ultimele ei cuvinte după ce iubitul său a intrat cu mașina într-un stâlp

Publicat: 16/06/2019 | 09:26
Sfârșit tragic pentru o fată de 18 ani din Sibiu! Care au fost ultimele ei cuvinte după ce iubitul său a intrat cu mașina într-un stâlp

Tânăra a intrat în stop cardio respirator, în timp ce primea primele îngrijiri medicale. Maşina în care se afla pe locul din dreapta a făcut praf un stâlp, la Chirpăr.

O adolescentă de 18 ani a murit, după ce maşina condusă de un tânăr de 23 de ani din Agnita, un Volvo V40, a intrat într-un stâlp.

Fata a fost găsită de medici conştientă, cu fractură deschisă de picior, dar în timp ce primea primele îngrijiri medicale a intrat în stop cardio-respirator.

În ciuda manevrelor de resuscitare, adolescenta, din Chirapăr, a fost declarată decedată la locul accidentului. Potrivit martorilor, înainte de a i se opri inima, fata se plângea de dureri cumplite, însă, din păcate, medicii nu au putut s-o mai stabilizeze.

ISU Sibiu anunță de asemenea ca intervenit cu doua echipaje Smurd și un echipaj de pompieri. „S-a acordat asistență medicală pentru 2 victime conștiente , femeie, aproximativ 18 ani cu fractura deschisă membru inferior și un bărbat, aproximativ 23 ani cu traumatism toracic.

În timpul primirii de îngrijiri medicale una din victime, femeia a întrat în stop cardio-respirator și a necesitat efectuarea manevrelor de resuscitare.”, spun cei de la ISU.

Citește și...