SFÂSIETOR! Moartea lui Ionut, filmată de camerele de supraveghere ale unui club: „Se vede miscare in stufăris, corespunde si ora”

Publicat: 24/09/2013 | 08:42
SFÂSIETOR! Moartea lui Ionut, filmată de camerele de supraveghere ale unui club: „Se vede miscare in stufăris, corespunde si ora”

Tot mai multe piste apar in cazul mortii lui Ionut. După ce martorul-cheie a fost, ieri, audiat si a povestit exact cum au stat lucrurile in ziua fatidică, o noua dezvăluire poate schimba mersul anchetei.

Potrivit ziarului Ring, se pare că moartea micutului a fost filmată de camerele de luat vederi ale unui club din apropiere.

Oamenii legii sunt deja in posesia imaginilor, pe care le-au analizat foarte atent.

”Camerele de la Bamboo băteau către stufărişul în care a fost găsit copilul. Stufărişul acela se mişca. Copilul, într-adevăr, apare pe nişte imagini mergând. Sunt imaginile pe care le avem chiar din prima zi a anchetei. Mai sunt şi imaginile de la poartă, pe care le-am luat vineri (n.r. – la patru zile de la tragedie). Mai sunt şi imaginile din parc. În momentul când am demarat ancheta, noi nu ştiam de unde a plecat copilul, pentru că parcul este mare. La locul de joacă nu sunt camere. Sunt doar camerele din centrul parcului. Dar avem aceste imagini din locul unde a fost găsit copilul. Se vede mişcare în stufăriş, corespunde şi ora”, a spus o sursă judiciară care a participat la strângerea probelor.

 

C.V.
 

Citește și...