A făcut o gafă de ziua naţională şi…Ce i-a spus o prietenă fiicei lui Adi Minune!

Publicat: 01/12/2016 | 20:17
A făcut o gafă de ziua naţională şi…Ce i-a spus o prietenă fiicei lui Adi Minune!

Carmen Minune este extrem de mândră de automobilul de lux primit în dar de la tatăl ei în urmă cu câteva luni şi se relaxează cu plimbări...nocturne. Fiica manelistului Adi Minune a fost însă aspru criticată de prieteni pentru modul în care a ales să se afişeze!

Carmen Simionescu a ieşit noaptea la plimbare în bolidul ei de zeci de mii de euro primit cadou după ce a reuşit să-şi ia carnetul. Emoţia începătorului a trecut de mult, iar acum Carmen conduce relaxată, mai ales că îi face plăcere să se plimbe noaptea prin Bucureşti. Mai mult, a vrut să le arate şi prietenilor ce face ea în timpul liber, postând o fotografie cu explicaţia în limba engleză. ”night ride-city lights”/ plimbarea de noapte-luminile oraşului n.r.

Imediat, fata manelistului a fost ”certată” pentru că nu s-a exprimat în limba română, chiar de ziua naţională! ”Trăieşti in România, ai fani români, vorbeşte dragă româneşte ca engleză oricum nu ştii fără ajutorul lui mr. google. P.s. da-i-ar Dumnezeu internet bun lu’ google” i-a scris, în mod ironic, o prietenă virtuală. (Gabriel Niculescu)

Citește și...