ADELINA PESTRIŢU a copiat-o pe ANDREEA MANTEA! Vezi cum arată acum bruneta

Publicat: 10/05/2016 | 18:00

Fosta soţie a lui Liviu Vârciu a făcut o schimbare de look care o copiază pe cea făcută de Andreea Mantea, nu cu mult timp în urmă.

Amândouă sunt brunete, prezentatoare TV, au trecut prin relaţii amoroase finalizate prost, ba chiar au ocupat pe rând şi postul de asistentă alături de Mădălin Ionescu. Multă lume le aseamănă, mai ales că sunt şi la fel de sociabile când vine vorba de faniii lor de pe reţelele sociale. Atât Adelina Pestriţu, cât şi Andreea Mantea, postează foarte des imagini cu ceea ce fac ele în viaţa de zi cu zi, Andreea alături de fiul ei şi Adelina îşi expune şi relaţia de dragoste cu Speak.

Adelina a mai adăugat şi schimbarea de look pe lista de lucruri în comun cu Andreea Mantea.
Adelina a mai adăugat şi schimbarea de look pe lista de lucruri în comun cu Andreea Mantea.

O fotografie postată astăzi de Adelina Pestriţu i-a făcut însă pe admiratorii acesteia să fie dezamăgiţi. Bruneta i-a copiat schimbarea de look a Andreei Mantea, cea care a pus prima dată o imagine în care avea părul încreţit, pe contul ei de Instagram. După ce Delia a copiat nuanţa de păr a Andreei Bălan, se pare că lipsa de inspiraţie a „lovit-o” şi pe fosta soţie a lui Liviu Vârciu.

Mişcarea s-a dovedit însă neinspirată. Se ia după toate vedetele.. nu vezi?, Cea mai urâtă apariţie!,Zici că ai băgat degetele în priză, ai stricat tot! au fost doar câteva dintre reacţiile internauţilor.

(Georgiana Laciu)

Citește și...