Adevărul despre silueta lui SORE. Una postează pe Facebook, alta e realitatea

Publicat: 09/07/2016 | 23:00

Imediat după ce a devenit mămică, în urmă cu trei luni de zile, atunci când a adus pe lume o fetiţă, care poartă numele de Erin, cântăreaţa Sore Mihalache a stârnit câteva controverse legate de silueta ei.

Chit că mereu a avut forme de invidiat şi părea trasă prin inel, fanii artistei s-au întrebat – probabil că încă se mai întreabă – cum a făcut Sore să scape atât de rapid de kilogramele în plus, cele cu care se confruntă orice femeie, mai ales după ce a născut. Totuşi, Sore a susţinut de fiecare dată că revenirea miraculoasă de după perioada sarcinii nu s-a datorat niciunei diete pe care să o fi ţinut, ci revenirea la silueta iniţială s-ar fi produs… de la sine. Mai mult, cântăreaţa mai spunea că-n cele nouă luni în care a fost însărcinată cu Erin, a mâncat absolut tot ce a dorit, iar dacă a avut pofte, nu şi le-a neglijat.

Cât despre revenirea în atenţia fanilor de după sarcină, putem spune despre Sore că a fost ceva mai atentă când a venit vorba despre reţelele sociale. Asta pentru că atât pe Facebook, dar şi pe pagina sa de Instagram, în ultima perioadă, Sore Mihalache şi-a ales foarte atent fotografiile pe care le postează. Spunem asta deoarece, în urmă doar cu câteva zile, la începutul lunii iulie, Sore a postat o imagine în care avea părul scurt şi silueta trasă prin inel, aşa cum apărea atunci când juca în „Pariu cu Viaţa“, în urmă cu câţiva ani.

Sore Mihalache a postat, în urmă cu câteva zile, o imagine în care arăta la fel ca atunci când juca în Pariu cu viaţa
Sore Mihalache a postat, în urmă cu câteva zile, o imagine în care arăta la fel ca atunci când juca în Pariu cu viaţa

Totuşi, realitatea pare să fie una uşor diferită în ceea ce priveşte silueta cântăreţei pop. CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, a fotografiat-o pe vedetă când mergea la un atelier de croitorie din Capitală, în urmă cu câteva zile. Din imaginile pe care vi le prezentăm e clar că artista are foarte mare grijă la felul în care e percepută pe reţelele sociale, mai ales că atunci când iese pe stradă alege ţinute mai lejere, compuse din bluze mai largi, care să îi mascheze silueta.

CANCAN.ro a fotografiat-o pe Sore, în săptămâna care a trecut, iar realitatea e alta decât cea de pe reţelele sociale
CANCAN.ro a fotografiat-o pe Sore, în săptămâna care a trecut, iar realitatea e alta decât cea de pe reţelele sociale

Sorina Cătălina Mihalache, cunoscută drept Sore, este o actriţă de televiziune, dansatoare şi cântăreaţă română de muzică pop şi pop-rock cu influenţe de electro funk. Sore i-a dat viaţă personajului Sara Năstase din serialul muzical „Pariu cu viaţa” difuzat de către ProTV.

Citește și...