AMI a dat cărţile pe faţă! Asta spune cântăreaţa când vine vorba de dietele pe care le ţine: „Nu mă pot abţine de la…“

Publicat: 03/06/2016 | 23:15

Una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe de la noi a povestit ce înseamnă pentru ea stilul alimentar care mai vizează uneori şi câte o dietă, însă nu una foarte strictă, dar şi ce se întâmplă atunci când programul încărcat îi afectează stilul alimentar cu care e obişnuită.

Andreea Ioana Moldovan, pe numele de scenă AMI, a devenit cunoscută după ce a lansat piesa „Trumpet Lights“. Cântăreaţa în vârstă de 26 de ani are un trup tras prin inel, cu toate că nu ţine vreo dietă strictă. „Muzica mă ţine în formă şi  fiindcă am un program destul de încărcat şi sunt mereu activă. Nu urmez un regim alimentar strict, mănânc aproape orice şi încerc să merg la sala de fitness cât de des pot“, a povestit cântăreaţa AMI.

Cu toate acestea, sunt şi alimente, adevărate bombe calorice  la care AMI nu poate renunţa. „Nu mă pot abţine de la cartofii prăjiţi. Având un program haotic, încărcat cu evenimente, concerte şi alte activităţi, nu am neapărat un meniu zilnic şi mănânc pe repezeală. Dimineaţa, într-adevăr obişnuiesc să mănânc fulgi de ovăz cu lapte, migdale, seminţe ,banană şi să beau o cafea“, a mai mărturisit aceasta, care este mai mereu în lumina reflectoarelor şi fiecare kilogram în plus se observă imediat.

„Nu am avut probleme cu greutatea niciodată. Fac mişcare aproape în fiecare zi, merg la masaje şi încerc să am un stil de viaţă sănătos, dar este foarte greu cu atâtea tentaţii la îndemână“, a mai adăugat Andreea Ioana Moldovan.   

Răzvan Sava

Citește și...