ANDA ADAM a făcut mărturisirea la care fanii nu se aşteptau. În dulapul ei se „ascunde“ o mică avere

Publicat: 24/11/2016 | 21:12

Anda Adam, considerată una dintre cele mai talentate câtăreţe autohtone, a recunoscut recent că „ascunde“ în garderoba sa o adevărată comoară.

Asta deoarece artista a mărturisit recent, în cadrul unei emisiuni TV, faptul că are în dulap peste 200 de perechi de pantofi, dar şi sute de alte obiecte vestimentare. Mai mult, aceasta a povestit că nu ştie, dar nici  nu îşi doreşte să afle cât au costat-o toate. De asemenea, Anda Adam a mărturisit că din banii pe care i-a investit în haine, ar fi putut cu uşurinţă să îşi cumpere un apartament în Capitală.  

„Cred că hainele ne atrag foarte tare pe noi în general şi să ştii că nu mi-am făcut niciodată un calcul pentru că o să fiu sigur panicată. Mai bine nu mă gandesc. Aş putea cumpăra mai multe apartamente cu tot ce am. Nu mi-am făcut niciodată un calcul pentru ca nu m-ar influenţa psihic pozitiv şi atunci prefer să evit. La un moment dat aveam peste 200 de perechi. I-am numărat, făceam ordine şi am dat o mare parte din ei“, a mărturisit Anda Adam.

 

Citește și...