ANDREEA MARIN aşa cum nu ai mai văzut-o vreodată! Schimbare radicală de stil a „Zânei”

Publicat: 05/12/2016 | 21:52
ANDREEA MARIN aşa cum nu ai mai văzut-o vreodată! Schimbare radicală de stil a „Zânei”

În pragul vârstei de 42 de ani, cu trei divorţuri la activ, Andreea Marin încearcă să depăşească această perioadă dificilă prin care trece, după ce a anunţat că se desparte de Tuncay Ozturk.

Însă, divorţul pare să-i priască „Zânei”, fiindcă în urmă cu puţin timp a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare cu un stil schimbat radical, aşa cum nu a mai fost văzută vreodată.

Andreea a făcut o schimbare neaşteptată!
Andreea a făcut o schimbare neaşteptată!

„Am văzut că, în mod neaşteptat pentru mine, v-au plăcut surprinzător de mult experimentele mele din cadrul Campaniei Zâmbetelor Regăsite, cele cu perucile purtate de mine la evenimentele recente în semn de solidaritate cu femeile care îşi pierd podoaba capilară din pricina cancerului. O astfel de perucă, purtată de mine recent părea potrivită doar pentru o ţinută elegantă. Cu părul prins altfel, însă, e la fel de potrivită şi pentru o ţinută sport sau pur şi simplu mult mai relaxată. Un gând bun prietenilor care m-au convins rapid să cobor de pe tocuri şi să mă simt confortabil într-o ţinută nonconformistă”, a scris Andreea Marin.

(Georgiana Laciu)

Citește și...