ANDREEA MARIN, decizie neaşteptată legată de VIOLETA! Ce s-a întâmplat cu fiica vedetei! „Copilul meu nu…”

Publicat: 24/09/2016 | 11:15
ANDREEA MARIN, decizie neaşteptată legată de VIOLETA! Ce s-a întâmplat cu fiica vedetei! „Copilul meu nu…”

Andreea Marin a menţinut întotdeauna un adevărat zid de protecţie în jurul fiicei sale, Violeta, venită pe lume în timpul căsniciei cu Ştefan Bănică Jr.

„Zâna” a fost mereu o fire foarte discretă în privinţa vieţii personale, iar aspectele legate de Violeta nu au făcut excepţie. Însă, vedeta a făcut o mărturisire surprinzătoare despre relaţia pe care o are cu fiica sa, mărturisind că i-a ascuns pentru o bună perioadă de timp faptul că mama ei este vedetă, însă, fetiţa a aflat în cele din urmă de la colegii de şcoală adevărul.

„Eu am mers cumva la o extremă. De exemplu, copilul meu nu mă urmăreşte la televizor, pentru că noi nu urmărim televiziunea la noi acasă. (…) Eu nu deschid televizorul, spunându-i copilului meu: «Urmăreşte-mă!» Până acum vreun an de zile, ea nu a ştiut exact cu ce mă ocup. I-am spus că sunt jurnalist, că mami ajută oameni, comunităţi, că am anumite proiecte. Am luat-o uneori cu mine, să vadă, efectiv, cu ce ne ocupăm în partea aceasta umanitară, pentru că mi s-a părut mai relevantă pentru formarea unui copil şi pentru orizontul său, dar nu i-am spus «Deschide televizorul, să o vezi pe mami». Aşa că ea nu a crescut cu ideea că mama e vreo persoană specială care apare la televizor. De tatăl ei ştia, că îl văzuse în concerte, dar eu am vrut să mă perceapă exact ca pe o mamă, şi atât! Consider că este foarte important să îşi ţină nasul aproape de pământ, şi nu undeva în nori. S-a întâmplat ca la şcoală să afle mai multe şi să vină într-o zi şi să îmi spună: «Mami, recunoaşte, tu eşti vedetă!»”, a mărturisit Andreea Marin, într-un interviu televizat.

(Georgiana Laciu)

Citește și...