ANDREEA MARIN îşi strigă disperarea: ”Nu există durere mai mare ca atunci când copilul tău… ”

Publicat: 13/01/2017 | 17:32
ANDREEA MARIN îşi strigă disperarea: ”Nu există durere mai mare ca atunci când copilul tău… ”

Andreea Marin a făcut azi public un caz cutremurător. O fetiţă de numai trei ani este măcinată de o boală grea şi are nevoie de ajutorul oamenilor.

Andreea Marin a fost impresionată de cazul micuţei Antonia, aşa că a publicat povestea ei pe Facebook.

”Dragii mei, nu există durere mai mare ca atunci când copilul tău are de dat lupte prea mari, mult prea devreme. Antonia este un pui de om care, la cei doar 3 anişori, luptă deja pentru viaţa ei şi are mare nevoie de noi, de oameni cu suflet mare, sensibili, pentru a se face bine. Diagnosticul este Malformaţie Chiari tip I, complicată ulterior de un anevrism al joncţiunii arterei cerebrale stângă a trunchiului bazilar. Antonia a suferit prima intervenţie la Spitalul Monza, în Bucuresti, dupa care a fost transferată, pe rând, la spitalele Victor Babeş, Baltazar şi Marie Curie. După ce a stat o perioadă în comă indusă, a fost nevoie să fie transferata la Spitalul Bicetre din Paris. Costul transportului din data de 26 Octombrie a fost de 18.600 euro, o sumă cu mult peste posibilităţile financiare ale familiei. A suferit 10 intervenţii, într-un interval de 4 luni. Acum este internată la Spitalul Necker, din Paris, iar starea ei s-a agravat. Părinţii nu se dezlipesc de ea şi singurul lucru pe care şi-l mai doresc este ca Antonia să se facă bine, să alerge din nou şi să devină … „doctor pentru copii”, asa cum îşi doreşte.

Antonia are nevoie de ajutorul nostru!
Antonia are nevoie de ajutorul nostru!

Familia Antoniei are nevoie urgent de ajutorul nostru pentru a plăti spitalizarea. Fiecare zi este o şansă în plus la viaţă, dar din păcate costul unei zile la Terapie Intensivă este de 3.600 de euro/zi, suma pe care părinţii nu o pot acoperi. Orice donaţie făcută o poate ajuta pe Antonia să rămână cât mai mult in grija medicilor de acolo şi să se întoarcă, sănătoasă, acasă.

Donaţiile se pot face in contul tatălui Antoniei, domnul Mureşan Samir Ionuţ: RO47BTRL0310 1201 P41392XX (deschis la Banca Transilvania, Jud. Satu Mare)”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

Citește și...