ANDREEA TONCIU a postat o fotografie cu micuţa REBECCA, iar fanii au reacţionat! Cu cine seamănă fetiţa! „Zici că e…”

Publicat: 25/06/2016 | 19:42
ANDREEA TONCIU a postat o fotografie cu micuţa REBECCA, iar fanii au reacţionat! Cu cine seamănă fetiţa! „Zici că e…”

Are mai puţin de o jumătate de lună de când a adus-o pe lume pe micuţa Rebecca şi deja Andreea Tonciu poate spune că a început să simtă într-adevăr greutăţile unei proaspete mămici, mai ales că bruneta a avut, din nefericire, multe probleme de sănătate şi în timpul sarcinii, dar fetiţa ei o face să uite de orice obstacol.

Mama Andreei Tonciu a spus cu ce probleme se confruntă fiica ei şi care sunt clipele grele prin care trece Andreea.

Andreea este bine, copilaşul este din ce în ce mai bine, creşte. Avem o problemă cu alăptatul, căci nu are lapte suficient. Fetiţa este mâncăcioasă şi neavând lapte suficient, îi dăm lapte la biberon. Andreea a fost foarte speriată de alăptat. A constatat că este ok, deşi a fost speriată de multă lume că este dureros. Durerile au început de săptămâna trecută. O ţine toată ziua la sân, de dimineţa până seara o ţine la sân. S-a schimbat foarte mult, este o mămică extrem de ataşată, nu vrea pe nimeni, să stea în jurul nimănui. Rebecca se trezeşte cu mami de mai multe ori, cu bunica doar de două ori. Cu tati a dormit o noapte şi a zis că este îngrozitor”, a dezvăluit mama Andreei Tonciu.

Bruneta a postat ca o mămică mândră o fotografie cu fetiţa ei, pe contul său de facebook, punând ca descriere „minunea noastră”. Fanii au reacţionat imediat, imaginea primind peste 7500 de like-uri şi zeci de comentari, în care admiratorii brunetei încercau să-şi dea seama cu care dintre părinţi seamănă fetiţa: „seamănă foarte bine cu tine!”, „ce seamănă cu tine, zici că e tu când erai mică!”, „ce seamănă cu tine păpuşa!”, „Andreea, cu tine seamănă!” au fost doar câteva dintre comentarii.

După o relaţie tumultoasă, Andreea Tonciu şi-a găsit liniştea în braţele unui tânăr pe nume Daniel Niculescu. Cei doi au atras toate privirile pentru prima dată, la petrecerea de nuntă a Sânzianei. În noiembrie 2015, aceasta a anunţat că este însărcinată, iar la începutul acestui an, cei doi au făcut cununia civilă.

(Georgiana Laciu)

Citește și...