ANNA LESKO a dat cărţile pe faţă. Niciodată nu a ţinut o dietă, dar a făcut ASTA: „Mereu…“

Publicat: 06/08/2016 | 14:00

La cei 37 de ani ai săi, Anna Lesko arată foarte bine, dar asta nu e nici o noutate, căci ea mereu a arătat foarte bine, mai ales în costum de baie.

Probabil că nici goală nu arată mai puţin bine, însă ea îşi ţine costumul Evei departe de privirile muritorilor de rând, arătând doar ce se poate arăta. Şi ceva-ceva, iată, se poate. În 2014, cântăreaţa basarabeancă a adus pe lume un băieţel pe nume Adam, aşa că nu întâmplător am pomenit mai devreme de costumul Evei. Tatăl lui Adam este DJ Vinny, partenerul cântăreţei.

„De când îl am pe Adam, viaţa mea s-a schimbat complet, acum totul se învârte în jurul lui. Practic, este universul meu. Nu mi-am imaginat niciodată cât de frumos este să fii mamă, ceea ce simţi este incredibil, nimic nu este mai important decât copilul meu“, a povestit Anna Lesko pe un ton extatic.

„Am grijă mereu de corpul meu. Dietă nu am ţinut niciodată, mănânc din toate cu măsură“, a dezvăluit Anna Lesko în ceea ce priveşte stilul său de viaţă
„Am grijă mereu de corpul meu. Dietă nu am ţinut niciodată, mănânc din toate cu măsură“, a dezvăluit Anna Lesko în ceea ce priveşte stilul său de viaţă

Are dreptate: când devii părinte, fie mamă, fie tată, nimic nu este mai important decât copilul tău.  Anna este nu doar o mamă fericită, ci şi o femeie norocoasă. Metabolismul a ajutat-o mereu să se menţină în formă. După naştere, şi-a revenit destul de repede, şi asta tot datorită metabolismului bun din dotare. Annei nu îi plac regimurile alimentare, nu ţine niciodată dietă, preferând un stil de viaţă sănătos, cu mult sport şi mult dans, mai ales dans. Atunci, să dansăm!

Răzvan Sava

Citește și...