Aşa arată viitoarea mămică BIANCA DRĂGUŞANU în costum de baie! Imaginea care a stârnit furori printre internauţi. „Eşti…“

Publicat: 28/06/2016 | 21:25

După ce a recunoscut că mai are doar câteva luni până când va deveni mămică pentru prima oară, sarcina nu pare să o ţină în loc pe Bianca Drăguşanu.

Asta deoarece vedeta a fost foarte activă în ultima vreme şi nici nu s-a ferit să se afişeze purtând diferite ţinute. În după-amiaza de sâmbătă, iubita lui Victor Slav a făcut încă o dată dovada că se simte bine în ipostaza de viitoare mămică, dar şi de femeie stăpână pe sine, asta fiindcă s-a fotografiat într-un jacuzzi, în care a rămas doar în costum de baie. Mai mult, Bianca Drăguşanu nu s-a ferit să îşi arate formele, ba chiar le-a scos în evidenţa, pentru că vedeta s-a fotografiat cu spatele, iar internauţii i-au putut admira atât costumul de baie, cât şi posteriorul dintr-un minuscul bikini cât se poate de colorat. Ceea ce n-au putut să vadă a fost însă burtica de gravidă, pe care vedeta pare să o ţină încă „secretă“.

De la imaginea pe care Bianca Drăguşanu a postat-o pe reţeaua socială Instagram nu au putut lipsi nici aprecierile – fotografia a strâns aproape 4 mii de „Like“-uri – şi nici comentariile.

„De ce îţi ascunzi burtica? E cel mai frumos şi mai unic sentiment, acela de a deveni mămică! Sarcină uşoară în continuare!“, a comentat o fană la postarea Biancăi Drăguşanu de pe Instagram.

Bianca Drăguşanu încă pare să îşi ţină „secretă“ burtica de gravidă
Bianca Drăguşanu încă pare să îşi ţină „secretă“ burtica de gravidă

 

Citește și...