Aşa şi-au cucerit partenerii!. Am aflat cum s-au cuplat MIHAELA RĂDULESCU, ADELINA PESTRIŢU sau ANDREEA MARIN

Publicat: 04/06/2016 | 16:19
Aşa şi-au cucerit partenerii!. Am aflat cum s-au cuplat MIHAELA RĂDULESCU, ADELINA PESTRIŢU sau ANDREEA MARIN

Cele trei cupluri: Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner, Adelina Pestriţu şi Speak, Andreea Marin şi Tuncay Ozturk sunt printre cele mai iubite perechi din showbiz, însă puţină lume ştie cum s-a înfiripat flacăra iubirii şi despre ce planuri de viitor îşi fac aceştia.

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner s-au cunoscut în octombrie, anul 2014, în Bucureşti, atunci când juratul de la Românii au Talent i-a luat un interviu austriacului, după ce acesta a sărit cu paraşuta din stratosferă, depăşind viteza sunetului şi a stabilit recordul celui mai înalt salt în cădere liberă, apoi a ajuns la cea mai mare altitudine cu un balon. Mihaela Rădulescu mărturisea că, în cazul lor, a fost vorba despre o atracţie la prima vedere, lucru confirmat şi de Felix: „S-a format o legătură între noi doi din prima clipă în care ne-am văzut. Ne potrivim perfect, e o fată foarte amuzantă, are multă grijă de mine, facem multe lucruri împreună şi mă sprijină.” declara acesta.

Pentru că viaţa lor de cuplu este una atipică, la fel este şi opinia lor despre instituţia căsătoriei, Mihaela trecând deja prin divorţuri dureroase. Întrebaţi fiind despre o oficializare a relaţiei care merge din ce în ce mai bine, Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner mărturiseau că nu văd o necesitate în certificatul de căsătorie, preferând să-şi trăiască iubirea liberi şi neîngrădiţi de un act oficial. Deşi au fost multe voci care susţineau că relaţia celor doi este doar ceva temporar, iată că Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner le demonstrează contrariul, cei doi părând mai uniţi ca niciodată, un detaliu foarte important fiind şi faptul că fiul Mihaelei, Ayan, l-a acceptat pe partenerul mamei sale şi se înţeleg foarte bine, după ce vedeta TV a mărturisit în mai multe rânduri că acordul fiului ei este vital atunci când vine vorba de deciziile pe plan sentimental.

Adelina Ioana Pestriţu trăieşte de doi ani o frumoasă poveste de iubire cu Ştefan Sprianu, cunoscut drept Speak. Cei doi s-au cunoscut în 2014, Speak fiind invitat în emisiunea prezentată de cea care avea să-I devină iubită, iar apoi au făcut schimb de numere de telefon după o întâlnire la… veterinar. Nu degeaba se spune că sunt încurcate căile lui Cupidon! Adelina Pestriţu şi Speak au o relaţie frumoasă şi mereu sunt nedespărţiţi, cei doi fiind foarte comunicativi şi pe reţelele sociale, cu fanii lor, care abia aşteaptă să audă o veste bună, în ceea ce priveşte oficializarea relaţiei. Cu toate acestea, nici Adelina, nici Speak nu par să se grăbească spre altar, deşi se înţeleg de minune. „Eu sunt căsătorit!”, a glumit cântăreţul într-un interviu, iar Adelina Pestriţu a adăugat că: „Noi vorbim despre asta tot timpul şi nu e ca şi cum vorbim să începem o nouă etapă, căsătoria. Noi trăim în ea… Nu ştiu cu ce e diferită căsătoria faţă de ceea ce avem noi acum. da, sunt nişte momente pe care trebuie să le bifezi, astfel încât să fie oficială căsătoria, dar ca şi comportament în cuplu mie mi se pare că îndeplinim toate funcţiile.”.

Deşi momentan, Adelina Pestriţu şi Speak exersează ipostaza de părinţi doar cu năzdrăvana lor căţeluşă, salvată de fosta prezentatoare TV din condiţiile mizerabile în care era ţinută într-un pet shop, cei doi nu exclud nici posibilitatea apariţiei unui copil în viaţa lor, spre fericirea fanilor, dar şi a apropiaţilor. “N-am cum să forţez venirea unui copil pe lume, pentru că acest pas se face când există dorinţă din ambele părţi. Ne dorim să avem un copil, poate chiar doi, de ce nu gemeni, dar toate la timpul lor. Când se întâmplă e bine-venit!” mărturisea Adelina Pestriţu, în timp ce Speak pare nerăbdător să devină tătic “DA imi doresc un copil cu Adelina!”. Deşi momentan nu se grăbesc spre altar şi nici să schimbe scutece, Adelina Pestriţu şi Speak intră şi ei în grupul celor mai sudate cupluri din showbiz, părând să-şi fi găsit liniştea mult dorită, în căminul pe care amândoi îl numesc casa familiei lor. Cu acte sau fără, cea mai importantă rămâne iubirea, iar cei doi o demonstrează din plin fanilor, cu fiecare ocazie.

Andreea Marin cucerea inimile a milioane de telespectatori atunci când apărea pe micile ecrane în postura de “Zână a Surprizelor”. Cu toate acestea, zâmbetul ei molipsitor, ascundea adesea părţile mai puţin frumoase din viaţa vedetei. După ce a trecut printr-un divorţ dureros, Andreea a regăsit dragostea în braţele lui Tuncay Ozturk, un medic turc. Uneori, dragostea chiar apare de unde nu te aştepţi şi nu este nevoie ca fluturii să apară instantaneu pentru ca relaţia să devină una solidă şi de durată. Cu toate că iniţial era vorba doar de o relaţie medic-pacient, lucrurile au evoluat natural, iar Zâna a început să îşi deschidă sufletul în faţa bărbatului. „Nu a fost dragoste la prima vedere. A stat două sau trei zile la tratament. Eram concentrat pe ceea ce fac, ca ea să fie mai bine, nu mă gândeam la altceva atunci. Înainte să facem un pas împreună, ne-am deschis foarte mult inima. A fost spontan, am vorbit mult, foarte mult şi am ajuns aici” povestea Tuncay despre primele momente în care s-a înfiripat povestea de dragoste dintre el şi Andreea Marin.

Deşi soţia sa are deja un copil, Tuncay Ozturk povestea nu demult că şi-ar dori chiar şi trei copii cu Andreea, el provenind dintr-o familie numeroasă, spusele sale fiind confirmate de Zâna care a recunoscut că cei doi încearcă să îi aducă un frăţior sau o surioară Violetei. În cazul Zânei şi a soţului ei, iubirea a venit treptat, în ţara în care s-au născut multe poveşti faimoase, drept dovadă că viaţa nu ţine cont de graniţe, fie ele lingvistice, culturale sau religioase. Deşi au trecut prin momente dificile, ca orice cuplu, Andreea Marin şi Tuncay Ozturk par determinaţi să depăşească orice obstacol şi să îşi vadă de viaţa lor, momentan în trei, alături de Violeta, fiica Andreei şi… cine ştie? Poate viitorul le va aduce o familie mărită, aşa cum îşi doresc.

Răzvan Sava

Citește și...