Avem imagini în exclusivitate! O cunoscută prezentatoare TV s-a măritat în secret!

Publicat: 24/06/2016 | 18:50

Faptul că una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi trăieşte o frumoasă şi intensă poveste de dragoste nu mai reprezintă un secret pentru nimeni, fiindcă femeia de televiziune şi-a declarat în nenumărate rânduri, chiar şi pe reţelele sociale, afecţiunea pentru omul de lângă ea.

Şi nu orice om, asta dacă ar fi să luam în considerare că Mădălina Puşcălău s-a iubit aproape doi ani de zile cu Emil Dobrovolschi, pilotul primului om din România. Da, aţi ghicit, iubitul – până astăzi – Mădălinei Puşcălău este cel care conduce aeronava prezidenţială cu care călătoreşte Klaus Iohannis. Spunem că Emil Dobrovolschi a fost până în această sâmbătă iubitul Mădălinei Puşcălău fiindcă acesta i-a devenit soţ femeii de televiziune. Cei doi şi-au spus astăzi „Da“ în faţa ofiţerului stării civile, dar şi în faţa lui Dumnezeu, devenind astfel soţ şi soţie, după aproape doi ani de relaţie.

CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, are imagini în exclusivitate de la nunta celor doi. Aşadar, în după-amiaza de sâmbătă, în jurul orei 18:00, Mădălina Puşcălău alături de Emil Dobrovolschi au intrat în Biserica din Chitila la care au ales să se cunune religios, iar împreună cu ei au mai fost şi alţi câţiva apropiaţi. Spunem câţiva, deoarece cununia religioasă a fost una destul de modestă, la care au participat aproximativ 20 de persoane. Îmbrăcaţi asortat, Mădălina şi proaspătul său soţ au fost foarte atenţi la detalii. Dacă femeia de televiziune a ales să poarte voal de mireasă, iar rochia albă pe care a ales să o îmbrace a fost croită în stil clasic şi a avut un buchet de trandafiri roşii, Emil Dobrovolschi a îmbrăcat un costum negru şi a avut un papion – aţi ghicit de culoare roşie.

Mădălina Puşcălău a îmbrăcat rochia de mireasă pentru a doua oară în după-amiaza de sâmbătă
Mădălina Puşcălău a îmbrăcat rochia de mireasă pentru a doua oară în după-amiaza de sâmbătă

Dacă vă gândeaţi că toată nunta lor va fi una mai modestă, ei bine, lucrurile nu au stat chiar aşa. Petrecerea propriu-zisă, la care fosta realizatoare TV şi pilotul prezidenţial şi-au aşteptat invitaţii a fost una cu ştaif, iar cortul în care a avut loc toată distracţia a fost, în mod cât se poate de romantic, amplasat între doi stejari seculari, pe marginea lacului din Chitila. Şi, pentru a-i ura „Casă de piatră!“ aşa cum se cuvine, colegii lui Emil Dobrovolschi nu puteau lăsa ca marele eveniment să treacă fără să facă ceva special. Aşa că au decis să îi facă o surpriză de proporţii. Toţi invitaţii au rămas muţi de uimire, pentru că pe deasupra locului unde a avut loc petrecerea au trecut mai multe avioane care au făcut acrobaţii, aşa cum se întâmplă doar la pe la paradele militare în toată regula.

Petrecerea de nuntă a Mădălinei Puşcălău şi a lui Emil Dobrovolschi s-a ţinut într-un cort amplasat între doi stejari seculari
Petrecerea de nuntă a Mădălinei Puşcălău şi a lui Emil Dobrovolschi s-a ţinut într-un cort amplasat între doi stejari seculari

S-au cunoscut chiar în aeronava prezidenţială

Incredibila lor poveste de dragoste a început în toamna anului 2014, atunci când Mădălina Puşcălău pare să se fi întâlnit pentru prima dată cu Emil Dobrovolschi, pilot Tarom, pe care l-a cunoscut în timpul unei deplasări cu aeronava prezidenţială. Pe atunci, aceasta era una dintre realizatoarele de emisiuni ale postului B1TV

Între cei doi se pare că a fost dragoste la prima vedere, fiindcă imediat după ce l-a cunoscut pe pilotul prezidenţial, Mădălina Puşcălău a divorţat de Alex Mazilu, consilierul politic cu care era căsătorită pe atunci. Dacă la început relaţia cu Emil Dobrovolschi a fost ţinută într-un cerc restrâns de prieteni, acest lucru nu a durat foarte mult, fiindcă Mădălina Puşcălău şi-a mărturisit de atunci de nenumărate ori dragostea pe care i-o poartă pilotului care conduce aeronava prezidenţială, chiar şi pe reţelele sociale, unde a postat zeci de fotografii şi mesaje emoţionante.

Citește și...