CABRAL a ajuns să cântărească 130 de kg! Prezentatorul TV a fost nevoit să ia măsuri drastice

Publicat: 19/04/2016 | 16:25
CABRAL a ajuns să cântărească 130 de kg! Prezentatorul TV a fost nevoit să ia măsuri drastice

Cabral s-a îngrăşat în ultima perioadă şi a decis că e timpul să pună piciorul în prag! Soţul Andreei Ibacka a ajuns să cântărească 130 de kilograme.

Cabral a luat în greutate şi a fost nevoit să ia măsuri. Prezentatorul TV le-a mărturisit fanilor săi că s-a apucat, din nou, de sală, dar nu vrea să slăbească foarte mult.

Cabral a ajuns să cântărească 130 de kg.
Cabral a ajuns să cântărească 130 de kg.

”Pun şi asta aici, aşa, ca să rămână undeva scrijelit: m-am reapucat de sport. Cardio şi tehnică. Alergare, evident, plus una-alta pentru definiţie, la care adăugăm antrenamentele la tata la sală, kickboxing. Unde vreau să ajung? Nu vreau să reduc cu mult cele 130 de kile de dulceaţă, dar cred că e cazul să mai mişc de pe loc acest trup perfect.

Şi, evident, o să umblu puţin şi la alimentaţie. Încă nu mi-e clar ce vreau să modific, pentru că eu am relaţia asta specială cu ceafa de porc, dar… sunt câteva chestii pe care trebuie să le fac. Vă ţin la curent, în caz că vă interesează. Şi, dacă stai prin Berceni şi vrei să alergăm împreună… când îmi stabilesc cât-de-cât o rutină o să anunţ, poate gâfâim prin Tineretului sau Orăşel împreună”, a scris Cabral pe blogul lui.
 

Citește și...