Ce mesaj i-a transmis CRBL soţiei sale, de ziua ei! „Te iubesc mai puţin decât…”

Publicat: 14/10/2016 | 08:51
Ce mesaj i-a transmis CRBL soţiei sale, de ziua ei! „Te iubesc mai puţin decât…”

CRBL a devenit cunoscut în anul 2000, atunci când a debutat în trupa Simplu, trupă care s-a bucurat de un mare succes. După aproximativ şapte ani, atunci când trupa s-a destrămat, a decis să-şi înceapă o carieră solo.

A colaborat cu mai mulţi artişti, iar una dintre cele mai cunoscute piese ale lui este ‘’K-BOOM’’, o piesă veselă inspirată din viaţa cântăreţului. S-a căsătorit pentru prima oară la 20 de ani cu o tânără pe nume Andreea de care a divorţat şapte ani mai târziu. Cântăreţul şi-a refăcut viaţa, iar în 2008 s-a căsătorit cu Elena, pe care a cunoscut-o la emisiunea ‘’Dansez pentru tine’’, unde el era concurent, iar ea, coregrafa lui. Cei doi se iubesc foarte mult, iar împreună au o fetiţă pe nume Alessia.

CRBL îşi adoră soţia!
CRBL îşi adoră soţia!

În urmă cu puţin timp, CRBL a postat pe contul lui de Instagram o fotografie cu Elena, alături de un mesaj pentru soţia sa, cu ocazia zilei ei de naştere. „La mulţi ani, iubita mea soţie! Chiar dacă te iubesc mai puţin decât mâine, sigur te iubesc mai mult decât ieri!”, a scris CRBL.

(Georgiana Laciu)

Citește și...