Ce se întâmplă cu ANDREEA MARIN şi TUNCAY OZTURK! „Vino înapoi, mi-e dor de tine, iubitule!”

Publicat: 17/08/2016 | 22:22
Ce se întâmplă cu ANDREEA MARIN şi TUNCAY OZTURK! „Vino înapoi, mi-e dor de tine, iubitule!”

Andreea Marin şi Tuncay Ozturk, soţul ei de origine turcă, reprezintă unul dintre cele mai interesante cupluri din showbiz, atât pentru că sunt de naţionalităţi diferite, dar şi pentru că îi desparte o diferenţă de 11 ani.

Cu toate acestea, Andreea şi Tuncay merg mai departe cu povestea lor de iubire, dovedindu-le tuturor celor care nu le dădeau multe şanse de reuşită că sentimentele lor sunt suficient de puternice încât să depăşească orice obstacol.

După ce numele ei a fost pomenit în mass-media recent pentru scandalul legat de câinii vagabonzi, Andreea Marin şi-a mutat apoi atenţia pe proiectele personale şi pe viaţa de familie. După ce a fost în vacanţă alături de Tuncay şi de Violeta, fiica ei din căsnicia cu Ştefan Bănică Jr., acum bruneta a fost nevoită să plece în străinătate pentru proiectul său, „Preţuieşte viaţa”. Însă, dorul de acasă a copleşit-o şi nu s-a mai putut abţine, postând pe contul său de Instagram o fotografie, alături de un mesaj pentru Tuncay. „Nici un nor pe cer astăzi. Doar unul imaginar, pentru că mi-e dor de tine. Vino înapoi, iubitule! Mi-e dor de noi!”, a scris Andreea Marin.

(Georgiana Laciu)

Citește și...