DANA ROGOZ a ajuns la spital chiar de ziua ei! A mărturisit în urmă cu puţin timp: „Azi am..“

Publicat: 28/09/2016 | 16:54

Una dintre cele mai îndrăgite actriţe de la noi pare să se fi confruntat în ultima perioadă cu ceva probleme medicale, iar recent le-a şi mărturisit fanilor prin ce a trecut, chiar de ziua ei.

Mai exact, Dana Rogoz le-a povestit prietenilor virtuali, prin intermediul unei postări pe blogul său personal, că în ziua în care a împlinit 31 de ani a mers la spital pentru o serie de investigaţii, în urma căzăturii pe care a suferit-o în urmă cu o săptămână, când s-a accidentat în casă.

„Azi am fost să îmi fac un IRM în zona lombară să verific că e totul ok în urma căzăturii pe scări şi am adormit în timpul lui, ceea ce demonstrează că fie am un psihic grozav, fie sunt foarte obosită“, a scris Dana Rogoz pe blogul ei personal.

De asemenea, Dana Rogoz a mai mărturisit prin intermediul aceleiaşi postări că ziua ei de naştere a devenit mai bună în momentul în care a mers să îşi ia fiul de la grădiniţă şi acesta i-a urat „la mulţi ani!“.

„Am fost cu adevărat fericită în momentul în care l-am luat pe Vlad de la grădi şi mi-a spus că «azi e ziua a mama». Atât de mare a crescut puiul meu! Ştie când e ziua mea!“.

Citește și...