Declaraţii şocante făcute de MADONNA în cadrul unui show: „Am fost violată…“

Publicat: 14/12/2016 | 11:45
Declaraţii şocante făcute de MADONNA în cadrul unui show: „Am fost violată…“

Cântăreaţa Madonna a fost numită, vineri, în cadrul unei gale „Femeia Anului“, iar în discursul pe care l-a susţinut atunci când a urcat pe scenă a făcut câteva declaraţii care au şocat.

Mai exact, celebra artistă a mărturisit că a fost abuzată sexuală în tinereţea sa. Totul s-a petrecut în New York, în primul său an din respectivul oraş, pe un acoperiş, acolo unde a fost ameninţată cu un cuţit. În plus, detaliile triste au fost făcute publice din pricina faptului că Madonna a decis să susţină un discurs axat pe abuzul femeilor, dar şi pe misoginism. De asemenea, ea a dorit să povestească un episod din viaţa sa, în încercarea de-a demonstra că există cale de revenire după o asemenea dramă.

„Îmi amintesc cât am fost de paralizată după ce s-a întâmplat totul şi am fost violată, că mi-a luat o perioadă bună de timp să îmi revin ca artist şi în primul rând ca om. Vă mulţumesc pentru că mi-aţi recunoscut meritul de a-mi continua cariera timp de 34 de ani în faţa sexismului şi a misoginismului făţiş, a jignirilor constante şi a abuzului neîncetat“, a spus Madonna.

„Femeile au fost oprimate atât de mult timp, încât cred ce spun bărbaţii despre ele. Cred că trebuie să susţină un bărbat ca să-şi atingă scopul. Şi există bărbaţi foarte buni care merită sprijiniţi, dar nu pentru că sunt bărbaţi, ci pentru că sunt demni de sprijin“, a mai adăugat diva pop.

 

Citește și...