Despărţire bombă în showbiz! I-a spus ”ADIO”, după ce a înşelat-o

Publicat: 01/07/2016 | 14:28

Interpreta australiană de rap Iggy Azalea a anunţat că s-a despărţit de baschetbalistul profesionist Nick Young pentru că acesta a înşelat-o, potrivit agerpres.ro.

”M-am despărţit de Nick pentru că am aflat că a adus altă femeie în casa noastră în timp ce eu eram plecată şi am văzut înregistrările pe camerele de supraveghere”, a postat Azalea pe contul său de Twitter. „Este la fel ca o împuşcătură în piept şi mă simt de parcă nu ştiu pe cine am iubit în tot acest timp”, a mai scris artista.

Mesajele postate de Azalea vin ca urmare a zvonurilor că ea s-a despărţit de Nick Young pentru că baschetbalistul celor de la Los Angeles Lakers aşteaptă al doilea copil cu Keonna Green, mama primului său băiat Nick Jr, în vârstă de patru ani.

”Nu am fost anunţată nici măcar de Nick că mama băiatului său este însărcinată şi dacă acest lucru este adevărat atunci eu aflu de pe E! News”, a mai scris aceasta pe Twitter.

Iggy Azalea a anunţat la 19 iunie că s-a despărţit de Nick Young, la doar trei luni după ce în presă a apărut o înregistrare, făcută de un coleg al lui Young de la Lakers, în care Nick vorbea despre o femeie pe care a cunoscut-o în timpul relaţiei cu Azalea.

Citește și...