După OANA ROMAN, o altă vedetă de la noi s-a pus serios pe slăbit! E incredibil la ce metodă a apelat

Publicat: 23/08/2016 | 17:16
După OANA ROMAN, o altă vedetă de la noi s-a pus serios pe slăbit! E incredibil la ce metodă a apelat

Dacă fiica fostului premier al României, Petre Roman a decis că trebuie să facă o schimbare, iată că o altă vedetă de la noi a îi calcă pe urmă şi s-a pus serios pe slăbit.

Mai exact, Ozana Barabancea, una dintre juratele emisiunii TV „Te cunosc de undeva“ a povestit în cadrul unei emisiuni TV că se simte foarte bine de când a decis să slăbească şi este pusă pe fapte mari, ea încercând să dea jos 50 de kilograme. În cadrul unei emisiuni TV, aceasta a povestit că a apelat la o metodă mai puţin obişnuită pentru a da jos kilogramele în plus. Şi anume, Ozana Barabancea a dezvăluit că deja a slăbit 10 kilograme cu ajutorul… lipitorilor.

„M-am decis să slăbesc. Merg la nutriţionistă şi mănânc mai sănătos, la faţă se vede că am slăbit. Mă bucur că m-am disciplinat. Am început să renunţ la sare, zahăr şi făină. Mă simt mult mai bine, vreau să fiu mai slabă decât la ultima mea încercare. Sunt simpatica orice ai face, sunt genială şi optimismul meu e cel mai bun medicament. Vreau să dau jos 50 de kilograme, să încep să merg la sală“, a povestit Ozana Barabancea în cadrul respectivei emisiuni TV.

Citește și...