Emoţionant! CĂTĂLIN MĂRUŢĂ a făcut furori printre internauţi cu această imagine!

Publicat: 20/06/2016 | 19:26

Faptul că soţul Andrei este un tătic minune nu mai este un secret pentru nimeni, Cătălin Măruţă dovedind acest lucru încă de când David a venit pe lume.

Însă, odată ce-a devenit tătic pentru cea de-a doua oară şi s-a născut şi Eva, cel de-al doilea copil al omului de televiziune, acesta pare să fie cât se poate de grijuliu. Mai ales că acum este tătic de fată. În urmă cu câteva ore, Cătălin Măruţă a postat pe Facebook o imagine cât se poate de emoţionantă în care o ţine în braţe pe micuţa Eva. Soţul Andrei a scris şi următorul mesaj care a însoţit fotografia: „Eva vă doreşte o săptămână frumoasă!“, iar imaginea a devenit rapid virală printre internauţi. Asta deoarece a primit peste 84 de mii de „Like“-uri, iar fanii lui Cătălin Măruţă au fost rapid de acord că Eva e copia sa fidelă. Mai mult decât atât, micuţa Eva Maria are o mână ridicată, în semn de salut, fiind încă un motiv pentru care internauţii s-au declarat „topiţi“ la văzul imaginii.

„Cred că aşa arătai şi tu mic. Îţi seamană mult. Să fie sănătoasă şi la fel de iubită ca David“ sau „Sunteţi un exemplu pentru mulţi dintre noi. Tot respectul, multă sănătate, să vă trăiască cei doi îngeraşi şi să vă bucuraţi de ei!“, au fost doar câteva dintre mesajele pe care Cătălin Măruţă le-a primit la postarea de pe Facebook.

Internauţii au fost rapid „topiţi“ când au văzut această imagine postată de Cătălin Măruţă
Internauţii au fost rapid „topiţi“ când au văzut această imagine postată de Cătălin Măruţă

Citește și...