Fiica lui BOUREANU a dat tot din casă! IOANA a mărturisit asta despre PELINEL: „Valentina e…“

Publicat: 16/09/2016 | 17:33
Fiica lui BOUREANU a dat tot din casă! IOANA a mărturisit asta despre PELINEL: „Valentina e…“

Această săptămână a fost marcată de un scandal de proporţii pe scena showbiz-ului românesc, după ce fostul politician Cristian Boureanu a fost acuzat că şi-a bătut fiica, după care acesta a primit diverse acuzaţii din partea acesteia, care a povestit că nu e prima dată când este agresată.

CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, vă arată în exclusivitate cum Cristian Boureanu a ajuns la Secţia numărul 2 de poliţie din Capitală, după ce a fost acuzat că a bătut-o pe Ioana, fiica sa din casătoria cu prima soţie, Irina (citeşte AICI toată povestea). Acum, copila de doar 15 ani a decis să spună totul, să nu se mai ascundă, ea oferind răspunsuri tuturor curioşilor pe reţelele sociale, despre întreg scandalul, dar şi despre relaţia ei atât cu tatăl presupus a fi violent, cât şi despre iubita acestuia, Laura Dincă. Nu în ultimul rând, Ioana Boureanu a oferit răspunsuri şi despre fosta soţie a lui Boureanu, Valentina Pelinel.

Dacă manechinul nu a dorit să comenteze absolut nimic despre cele întâmplate în familia lui Boureanu, chit că aceştia au fost căsătoriţi timp de 9 ani de zile, Ioana a oferit suficiente răspunsuri la semnele de întrebare.

Întrebată dacă „Îţi plăcea mai mult de Valentina decât de Laura?“, Ioana a avut o reacţie cât se poate de matură, pentru o adolescentă de 15 ani. „Valentina e o femeie, Laura e un copil, vorbim de două lucruri total diferite“, a fost reacţia fiicei lui Boureanu, pe reţelele sociale.

Mai mult, curioşii au mai întrebat-o în nenumărate rânduri pe Ioana şi cum a ajuns tatăl ei să o cunoască pe Laura Dincă, iubita cu doar 5 ani mai mare ca fiica lui Boureanu. De fiecare dată, răspunsul a fost acelaşi, că fostul om politic ar fi „agăţat-o“ pe Laura de pe Facebook.

Citește și...