GABRIELA CRISTEA a făcut o criză de nervi, în direct! Femeile nu îi lasă soţul în pace: „Să te duci la ele…“

Publicat: 19/08/2016 | 16:27
GABRIELA CRISTEA a făcut o criză de nervi, în direct! Femeile nu îi lasă soţul în pace: „Să te duci la ele…“

Gabriela Cristea a avut recent câteva mici probleme în ceea ce-l priveşte pe soţul ei, Tavi Clonda, iar în momentul în care se afla în direct, în cadrul unei emisiuni TV, aceasta nu s-a mai putut abiţine şi a răbufnit.

Gabriela Cristea a povestit în direct, în momentul în care era prezentă într-o emisiune TV, că nici măcar noaptea nu se mai poate odihni liniştită, din cauza faptului că există femei care îi dau târcoale soţului ei şi îi trimit acestuia mesaje cu subînţeles pe reţelele sociale. Mai exact, totul s-a întâmplat în direct, în timp ce vedeta TV şi Tavi Clonda se aflau într-un platou TV. Acolo, Gabriela Cristea nu a putut să se mai abţină, aşa că le-a arătat tuturor cum e să fii o femeie geloasă şi le-a şi dat celor care îi priveau pe micul ecran exemple concrete.

„Cum să dorm eu liniştită?! Uitaţi-vă aici! Inimioare, inimioare, inimioare! Să te duci la ele ca să ai inimioare“, a mărturisit Gabriela Cristea. Pe de altă parte, reacţia lui Tavi Clonda a fost una comică, încercând să o scuze pe soţia lui: „Nu este geloasă, dragilor, doar se dă rotundă la TV“.

 

Citește și...