I-a făcut praf! Tatăl MĂDĂLINEI MANOLE îi atacă dur pe prietenii fiicei sale! „Câţiva colegi au fost…”

Publicat: 22/08/2016 | 11:12

Gestul Mădălinei Manole a şocat pe toată lumea, mai ales că "fata cu părul de foc" avea o familie alături de soţul şi fiul ei.

Tatăl cântăreţei nu doar că nu s-a împăcat cu decizia fiicei sale de a-şi pune capăt zilelor, dar îi mai şi atacă pe cei pe care îi consideră într-o măsură responsabili moral de decesul Mădălinei. Încă de la nefericitul eveniment, bărbatul duce o luptă cu ginerele său, iar acum alte două persoane au intrat în colimator. Silvia Dumitrescu şi Marcel Pavel, ambii prieteni cu Mădălina Manole, au fost dur criticaţi de tatăl ei, într-o serie de declaraţii.

„Silvia Dumitrescu s-a dat mereu drept cea mai bună prietenă a Mădălinei, dar nimeni nu întreabă dacă este chiar aşa… Silvia a fost cea mai periculoasă şi cea mai parşivă dintre toate. Era precum cameleonul. În faţă zicea că îi e prietenă, dar ea avea duşmănie pe Mădălina. Pentru că avea şi de ce… Era frumoasă şi suplă ca Mădălina? Avea vocea Mădălinei? A obţinut ea vreun premiu ca Mădălina?”, a declarat Ion Manole pentru ziarulring.ro. Cu Marcel Pavel însă, a fost mult mai dur, amintind de o întâmplare pe care pretinde că i-ar fi povestit-o chiar fratele Mădălinei. „în timp ce stătea la rând să intre în scenă, a venit Marcel Pavel şi i-a zis: «Fă, ia treci la coadă! Du-te la rând, că acum trebuie să cânt eu, că mai am şi alt spectacol în altă parte!»… Aşa, cu tupeu, cu fă… Mădălina a sărit, că nu suporta să-i vorbeşti aşa, iar el i-a replicat: «Tu să nu vorbeşti, ai fost cine ai fost cât a fost Şerban Georgescu, acum să nu sufli în faţa mea!» Doar câţiva colegi au fost corecţi şi s-au purtat respectuos cu Mădălina.”, a afirmat acesta.

Nici Silvia Dumitrescu, nici Marcel Pavel nu au dorit să răspundă cu aceeaşi monedă, declarând totuşi că nu s-a întâmplat nimic aşa cum este descris de tatăl Mădălinei Manole.

(Georgiana Laciu)

Citește și...