JULIA ROBERTS a sfidat toate regulile! S-a descălţat de pantofi pe covorul roşu de la Cannes dintr-un motiv incredibil

Publicat: 13/05/2016 | 14:26
JULIA ROBERTS  a sfidat toate regulile! S-a descălţat de pantofi pe covorul roşu de la Cannes dintr-un motiv incredibil

Actriţa americană Julia Roberts a sfidat orice regulă, după ce s-a descălţat pe covorul roşu de la Festivalul de Film de la Cannes.

Julia Roberts a mers desculţă pe covorul roşu la Festivalul de Film de la Cannes, la premiera filmului ”Maşina de bani/ Money Monster”, pentru a ironiza scandalul izbucnit la ediţia de anul trecut a evenimentului, când accesul pe covorul roşu a fost interzis femeilor care purtau pantofi fără toc, scrie news. ro.

Julia Roberts a sosit la eveniment îmbrăcată cu o rochie neagră, Armani Privé, şi pantofi cu toc negri, pe care i-a descălţat după ce a intrat pe covorul roşu.

„Mai multor oaspeţi, între care unii mai în vârstă, cu probleme de sănătate, le-a fost interzis accesul la premieră (premiera filmului «Carol», n.r.), pentru că purtau pantofi fără toc”, a transmis Screen Daily în mai 2015.

Actriţa Julia Roberts a mai sfidat codurile în ceea ce priveşte încălţămintea, în anul 1993, când a s-a prezentat desculţă la nunta ei cu artistul Lyle Lovett. În filmul ”Maşina de bani/ Money Monster”, Julia Roberts îl are partener pe George Clooney.

Citește și...