LOREDANA CHIVU a trecut peste scandalul cu ANNA! A mers la plajă şi s-a pozat topless, apoi…

Publicat: 17/08/2016 | 19:14
LOREDANA CHIVU a trecut peste scandalul cu ANNA! A mers la plajă şi s-a pozat topless, apoi…

Loredana Chivu profită din plin de sezonul estival şi petrece timpul liber la piscină. Blonda îşi etalează formele sexy în diferite costume de baie, cu care face furori. Bărbaţii, dar şi femeile întorc capul după ea, când apare în peisaj.

Loredana Chivu şi-a pus, din nou, fanii pe jar, cu o serie de fotografii în care apare în ipostaze sexy, primind mii de like-uri şi comentarii de la admiratorii înfierbântaţi. Loredana ştie cum să-şi pună în evidenţă formele şi cum să-i facă pe bărbaţi să întoarcă capul după ea. Tocmai de aceea, blondina postează adesea fotografii incendiare pe conturile sale de Facebook şi Instagram.

În cea mai recentă imagine, asistenta TV s-a fotografiat într-un costum de baie foarte sexy, alegând să-şi acopere sânii doar cu mâinile, lăsând suficient la vedere încât să îi încingă pe fanii ei online. Asistenta „păcătoasă” este foarte mândră atât de decolteul ei generos, cât şi de posteriorul bombat, ambele fiind „tunate” la medicul estetician. Loredana pare că a uitat complet de scandalul cu Anna, adăugând mesajul „relaxareeeee”.

(Georgiana Laciu)

Citește și...