MARIANA MOCULESCU vrea să se împace cu HORIA! Şi-a amintit de prima lor noapte de dragoste şi a luat o decizie radicală

Publicat: 23/06/2016 | 12:26
MARIANA MOCULESCU vrea să se împace cu HORIA! Şi-a amintit de prima lor noapte de dragoste şi a luat o decizie radicală

Mariana Moculescu şi Horia Moculescu s-ar putea împăca în sfârşit. Mariana a recunoscut că nu regretă căsnicia cu Horia şi îşi doreşte să se împace cu el.

Mariana îşi aduce aminte cu nostalgie de clipele frumoase dintre ea şi Horia. Aceasta şi-ar dori ca lucrurile să fi decurs altfel între ei.

„Sunt mândră că am fost căsătorită cu Horia Moculescu şi aproape arogantă pentru că încă îi port numele şi îi voi purta până la moarte. Îmi pare rău că s-au întâmplat toate acele lucruri. Dacă aş da timpul înapoi, aş proceda altfel. Nu aş divorţa de Horia, nu m-aş fi recăsătorit a doua oară, nu l-aş fi întâlnit pe Cristi Marin şi aş fi avut o familie fericită alături de un mare compozitor. În momentele bune era un soţ desăvârşit. Îmi spunea, te rog, nu fii ţăranca, lasă-te iubită. Horia m-a iniţiat 100% în arta erotică. Eu am fost virgină până la 20 de ani şi nu ştiam cu ce se mâncau toate nebuniile. Îmi aduc aminte cum s-a consumat actul nostru intim. Eu am primit de la Horia 100 de trandafiri roz superbi, mari, am luat toate petalele cât el era la duş şi am acoperit patul cu toate petalele. Mi-aş dori să mă împac, dar el cu siguranţă nu mai acceptă. Simt o dragoste imensă. Dintre toţi barabtii pe care i-am cunoscut aş vrea să fiu cu Horia şi chiar să îi mai fac un copil”, a spus Mariana Moculescu.

Horia Moculescu susţine că nu îi poartă pică fostei sale soţii, dar a refuzat „oferta” Marianei. „La vârsta mea am o detaşare înţepată. Eu nu am înjurat-o niciodată, eu nu înjur. Tot ce s-a scris în presă, scandaluri, noi nu am avut scandaluri. Eu nu am spus nimic rău de Mariana de faţă cu Nidia. Eu sunt divorţat de Mariana de 17 ani. Mariana nu este capabilă să ofere tandreţe. Nu vreau să o jignesc, ea înţelege prin tandreţe altceva. Am avut grijă de ea că de un copil. Eu nu are idei proaste, dar este cea mai mare colecţionară de idei proaste împreună cu Ceauşescu. Am nişte regrete. Îmi pare foarte rău că nu am folosit suficiente metode  şi îmi pare rău pentru toate greselile pe care le-am făcut. În ultima instanţă, eu sunt vinovat că a ajuns o persoană publică din mai multe puncte de vedere. Ar fi putut să devină actriţă”, a declarat Horia Moculescu.

Mariana Moculescu a fost fotografiată de Cristi Marin în ipostaze intime, acesta dezvăluind că a plătit-o cu 500 de euro ca să facă amor.

Citește și...