Metoda prin care a scăpat DJ WANDA de pofta de dulciuri! Ce mănâncă vedeta pentru a avea o siluetă perfectă

Publicat: 10/04/2016 | 00:00

DJ Wanda (40 ani) merge pe stradă purtând pe chip un zâmbet luminos şi, pe corp, o haină plină de simboluri ciudate. Zâmbetul îi vine din interior, dar ce e cu haina de pe ea?

„Eu sunt diferită şi asta se reflectă şi în vestimentaţia mea. Mereu am fost o rebelă şi o curajoasă, am abordat stiluri considerate excentrice în România. Stilul Goth este asociat unui anumit tip de persoane, iar simbolistica ocultă este interesantă pentru mine prin mister, prin trimiterile la mitologiile antice. Este un stil care încurajează gândirea liberă, lipsită de prejudecăţi de orice fel, inclusiv religioase“, a declarat Wanda pentru revista ”Ciao!”.

DJ Wanda, despre dieta pe care o ţine
DJ Wanda, despre dieta pe care o ţine

Este adevărat că haina îl face pe om sau, dacă nu îl face pe de-a-ntregul, are totuşi meritul de a-i pune în lumină personalitatea, însă mai contează şi suportul pe care aşezi haina. Haina nu artrebui să fie totuşi mai importantă decât corpul. Pentru Wanda, nu e. Wanda arată foarte bine la corp, şi asta pentru că se ocupă personal de acest aspect.

DJ Wanda, despre dieta pe care o ţine
DJ Wanda, despre dieta pe care o ţine

„Consider că mă încadrez la categoria «altfel de oameni» din punct de vedere al alimentaţiei. Nu am pofte cum au alţi oameni. Nu mănânc dulciuri, am făcut hipnoză pentru asta. Beau numai ceaiuri şi apă plată. Iar alimentele mele sunt numărate pe degete. Mănânc doar câteva. Fructe: ananas şi mure. Legumele le mănânc doar făcute la abur, şi acestea sunt spanac şi broccoli. Mai consum carne albă şi roşie şi peşte, iaurt grecesc, orez, cereale integrale şi ulei de măsline. Atât. Consider că multe alimente combinate greşit nu fac decât să mărească volumul stomacului, şi asta dăunează atât sănătăţii, cât şi aspectului fizic, iar, la final, nu facem decât depozite de grăsime aiurea“, a declarat Wanda despre stilul ei alimentar, dezvăluind şi meniul ei zilnic: „Meniul meu este următorul: dimineaţa, mănânc granola sau cereale cu iaurt şi ananas; la prânz, carne cu legume fierte şi orez simplu; seara, peşte simplu sau sushi, dar în cantitate foarte mică“.

Răzvan Sava
 

Citește și...