”Mi-e…” Ce se întâmplă cu JOJO după ce a anunţat că este însărcinată

Publicat: 14/07/2016 | 11:34
”Mi-e…” Ce se întâmplă cu JOJO după ce a anunţat că este însărcinată

Jojo este din nou gravidă şi speră ca sarcina să fie una uşoară. Ea le-a spus prietenilor ei virtuali cum se simte şi prin ce trece în aceste zile.

Zanuta noastra  din burtica, cred ca a simtit si ea toata energia buna cu care ati inconjurat-o si va promite o ploaie de pupici atunci cand va veni pe lume. Primele luni au fost pline de emotii. Acum ca am intrat in al doilea trimestru  pot sa va spun cu mana pe inima ca nicio sarcina nu seamana cu alta si de aceasta data am trait fiecare clipa altfel. In primul rand am dezvoltat un miros de super eroina, asa cum cred ca li se intampla tuturor viitoarelor mamici. Am descoperit cu placere pe pagina de Facebook ca suntem multe viitoare mamici, ceea ce e bine, pentru ca ne vom sfatui una pe cealalta, nu-i asa?
Asadar, sa revenim la super eroina din mine. Cu mirosul super dezvoltat.
Dap. Mi-a fost greata mai mereu, si daca atunci cand am fost gravida cu Achim am lasat de multe ori cumparaturile in piata ca sa alerg repede … intr-un loc, acum… sa spunem ca nu am mai avut timp sa las cumparaturile. Cam asa a fost pana in acest moment. Cu greturi si multe hohote de ras dupa. Pentru ca daca noi gravidele nu stim sa facem haz de necaz, atunci cine?
”, a scris Jojo pe blogul ei.
Iubita lui Paul Ipate spune că înce, încet, începe să scape de greţuri, dar a dat peste o altă problemă. ”Se pare insa ca usor usor ies din aceasta perioada, si ma indrept cu pasi repezi catre cea cu arsuri. Merg sa duc niste tratative scurte cu arsurile si greturile. Ca poate, poate ma lasa. Orice idee despre un remediu contra greturilor/arsurilor e foooarte bine primita. Multumesc!”

Citește și...