Nimănui nu i-a venit să creadă! Iată ce a făcut VALENTINA PELINEL când i-a întâlnit pe CRISTIAN BOUREANU şi LAURA DINCĂ într-o patiserie din Capitală

Publicat: 02/10/2016 | 12:23
Nimănui nu i-a venit să creadă! Iată ce a făcut VALENTINA PELINEL când i-a întâlnit pe CRISTIAN BOUREANU şi LAURA DINCĂ într-o patiserie din Capitală

O scenă la care nimeni se gândea că va asista prea curând s-a petrecut, într-o cofetărie cu ştaif din Capitală, acolo unde Cristian Boreanu a dat nas în nas cu fosta sa soţie, Valentina Pelinel, în timp ce era însoţit de actuala iubită.

Mai exact, episodul s-a petrecut recent, când Valentina Pelinel a intrat într-o cofetărie de lux din Capitală, acolo de unde voia să facă câteva cumpărături, iar la un moment dat i-a zărit pe Cristian Boureanu, alături de Laura Dinca, în timp ce aceştia luau micul dejun.

De asemenea, după ce şi-a făcut respectivele cumpărături, Valentina Pelinel ar fi mers chiar la masa fostului politician cu care a fost căsătorită până în 2014, unde s-a şi aşezat, aceştia purtând o conversaţie. Mai mult, fotomodelul l-a întrebat pe Boureanu de la ce s-a iscat scandalul între el şi fiica acestuia, Ioana, însă răspunsul primit ar fi frapat pe oricine. Ioana Boureanu a făcut exact ce ar face orice adolescent, i-ar fi spus Boureanu Valentinei Pelinel.

CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, vă povestea şi vă prezenta în exclusivitate imagini cu fostul om politic, când acesta şi-a ar fi bătut fiica, pe care a târât-o înapoi până la maşină, pentru a o duce acasă (vezi AICI întregul episod).

 

Citește și...