Nu a putut ascunde ASTA! IULIA VÂNTUR s-a pozat alături de echipa FERMA VEDETELOR, dar fanii au observat imediat un detaliu important!

Publicat: 17/10/2016 | 19:47

Iulia Vântur (35 de ani) nu a recunoscut niciodată  că are o relaţie cu actorul indian Salman Khan (50 de ani), deşi toate indiciile arată că cei doi nu sunt doar simpli amici sau simpli prieteni, aşa cum frumoasa vedetă Pro TV tot insistă să spună.

În urmă cu două luni, presa din India a publicat imagini cu starul de la Bollywood şi frumoasa Iulia, care îl însoţeşte pe Khan la filmarile pentru noul său film, ”Tubelight”. În pauza dintre filmări, cei doi au vizitat mănăstirea Thikse şi s-au întâlnit cu Dalai Lama, în provincia Ladakh.

Fanii cred că Iulia se va căsători curând cu Salman Khan.
Fanii cred că Iulia se va căsători curând cu Salman Khan.

Iulia a postat recent, pe contul ei de Instagram, o fotografie în care apare alături de colegii ei din echipa emisiunii Ferma Vedetelor, însă fanii au observat în mesajul vedetei un detaliu extrem de important: acesteia i s-a rupt tocul în timpul petrecerii, iar acesta este considerat în popor un semn că va deveni curând mireasă. „Echipa Ferma vedetelor s-a reunit. Ce a ieşit? Super petrecere, am râs mult, am cântat, am dansat de mi-am rupt şi un toc”, a scris Iulia, iar un admirator online i-a răspuns imediat:Toc rupt = măritiş.

(Andreea Laciu)

Citește și...