Nu se lasă! Ce poză a făcut publică BIANCA DRĂGUŞANU după ce l-a pus la zid pe CRISTI BRANCU

Publicat: 19/05/2016 | 13:35
Nu se lasă! Ce poză a făcut publică BIANCA DRĂGUŞANU după ce l-a pus la zid pe CRISTI BRANCU

Bianca Drăguşanu l-a pus la zid miercuri pe Cristi Brancu, la mijloc fiind un conflict mai vechi. Iubita lui Victor Slav le-a spus prietenilor ei virtuali că Oana Turcu, soţia acestuia, a purtat într-o emisiune o rochie de-a ei, şi asta după ce realizatorul tv a criticat-o. Acum, Bianca a postat şi dovada. O poză publicată de Oana Turcu pe pagina ei de Facebook în care poartă creaţia roşcatei. ”Super vestimentaţie”, spunea soţia lui Brancu, demnă de a fi menţionată de verdict.ro (site-ul nr. 1 de fashion review din România).

O prietenă virtuală i-a scris miercuri Biancăi Drăguşanu un mesaj care a făcut-o pe aceasta să spună despre Brancu vorbe grele. ”Bianca, te rog să îl chemi şi pe Cristi Brancu să îi arăţi creaţiile tale… Am văzut o emisiune cu ceva ani în urmă unde te-a umilit într-un mare fel… Te rog să-i aminteşti că ţi-a promis o emisiune cu ceea ce vei face în viitor… Lucrurile frumoase nu au audienţă!”, i-a scris tânăra pe Facebook.

Asta spunea soţia lui Brancu despre creaţiile Biancăi
Asta spunea soţia lui Brancu despre creaţiile Biancăi

Bianca i-a răspuns imediat. ”Inclusiv nevastă-sa s-a îmbrăcat cu rochie de la mine! Faptul că are o gândire de c***t spune multe despre el, aşa se autodescrie!”.Conflictul dintre Bianca şi Brancu a început de pe vremea când ea era asistentă la emisiunea lui Capatos. Cristi Brancu spunea în urmă cu şase ani că nu o vrea pe Bianca Drăguşanu în emisiunile sale.