Poliţia Română pe urmele celor care-i clonează Andrei pagina de Facebook!

Publicat: 14/09/2016 | 18:17

Andra are una dintre cele mai puternice pagini de Facebook din România, având ieri spre exemplu 3.308.669 de fani, pagină prin care îndrăgita artistă ţine zilnic legătura cu admiratorii ei din România şi nu numai.

În ultima perioadă însă pagina de Facebook i-a adus însă şi multe probleme, în sensul în care apar multe pagini false. I se clonează practic pagina, mulţi utilizatori fiind însă derutaţi şi dând astfel like unei pagini care poartă numele Andra, are poze cu Andra, dar nu e a ei. A fost celebru cazul recent cu concursul “partikip” pe pagina falsă.

Asa arata pagina Andrei: are săgeata albă în cercul albastru în dreapta numelui!
Asa arata pagina Andrei: are săgeata albă în cercul albastru în dreapta numelui!

Alarmată că fanii ei sunt victime ai unor escroci, Andra a fost la Poliţie, a depus o plângere, o echipă de investigatori cibernetici fiind desemnată. Nu este exclus ca DIICOTul să intervină, ceea ce va însemna că şansele ca escrocii să fie prinşi să crească considerabil!

Ceea ce trebuie să ştie utilizatorii este ca un cont de vedetă real are o bifă albă într-un cerc albastru în dreapta numelui, ceea ce înseamnă “cont verificat” de către Facebook.

(R.C.F)
 

Citește și...