Povestea din spatele relaţiei cu naşul de cununie! Ce s-a întâmplat, de fapt, între IRINA, CRISTIAN BOUREANU şi SEBASTIAN VLĂDESCU!

Publicat: 19/09/2016 | 17:01
Povestea din spatele relaţiei cu naşul de cununie! Ce s-a întâmplat, de fapt, între IRINA, CRISTIAN BOUREANU şi SEBASTIAN VLĂDESCU!

În anul 2000, Irina şi Cristian Boureanu îşi uneau destinele, apoi familia lor se mărea odată cu venirea pe lume a fiicei lor, Ioana. Însă, după doar patru ani de mariaj, Cristian Boureanu divorţa de soţia sa, iar despărţirea a fost una dură şi urâtă din cauza infidelităţii Irinei, cea care şi-a înşelat partenerul tocmai cu naşul de cununie, Sebastian Vlădescu, cel care era şi mai în vârstă faţă de politicianul încornorat.

Cristian Boureanu a aflat de trădare după ce s-a întors din SUA, atunci când şi-ar fi surprins naşul şi soţia în focul pasiunii, iar Vlădescu nu s-a ferit să declare ulterior că aceasta a fost cea mai mare nebunie comisă din dragoste. „Am plecat de acasă, fără să stau să mă gândesc la nimic, am fugit pur şi simplu două săptămâni cu Irina”, povestea acesta. Deşi a divorţat de Cristian Boureanu şi a pierdut custodia fiicei Ioana, Irina nu a stat mult pe gânduri şi s-a căsătorit cu cel care i-a furat inima la scurt timp după ce adulterul făcuse valuri în lumea mondenă.

CANCAN.ro i-a surprins la acea vreme pe cei doi îndrăgostiţi, Irina şi Sebastian Vlădescu,  cărora nu le-a păsat că îl trădează pe Cristian Boureanu.
CANCAN.ro i-a surprins la acea vreme pe cei doi îndrăgostiţi, Irina şi Sebastian Vlădescu, cărora nu le-a păsat că îl trădează pe Cristian Boureanu.

Boureanu a tunat şi a fulgerat, a aruncat jigniri şi ameninţări în direcţia fostei soţii şi a naşului trădător, însă, după o perioadă, apele au părut să se calmeze între cei doi, mai ales după nişte intervenţii repetate ale lui Vlădescu. Fostul ministru a plătit scump aventura: i-a făcut “cadou” lui Boureanu acţiunile sale la firma pe care o aveau împreună, apoi a încercat să îl convingă că este inuman să desparţi o mamă de fiica ei, aşa cum îşi dorea acesta. Până la urmă însă, a reuşit să îl determine pe finul lui să îşi ierte fosta soţie şi să revină la sentimente mai bune în privinţa întâlnirilor dintre ea şi Ioana, iar situaţia a întrat pe un făgaş cât de cât normal.

Însă, deşi Cristian Boureanu şi Irina s-au recăsătorit cu alte persoane, nici unul nu a avut noroc în dragoste. Politicianul a fost înşelat şi de a doua soţie, Valentina Pelinei, cu un alt Cristian, blondina dăruindu-i şi un copil lui Borcea, chiar dacă acesta era încă legat legal de fosta amantă, devenită soţie, Alina, în vreme ce Irina a fost abandonată la un an după căsătorie de bărbatul pentru care şi-a distrus căsnicia. Însă, după un timp, cei doi au revenit la sentimente mai bune şi au reluat povestea de dragoste până în anul 2012, atunci când s-au despărţit definitiv, după opt ani de zile de la unul dintre cele mai mari scandaluri amoroase din România. În mod ciudat, după cel de-al doilea divorţ, Irina a ales să revină tot la numele de familie Boureanu.

(Georgiana Laciu)

Citește și...