Primele fotografii cu Nuţu Cămătaru în libertate! Cum se distrează în compania prietenilor

Publicat: 01/06/2016 | 13:54

A fost eliberat în urmă cu câteva zile, a stat alături de familie iar acum a venit rîndul prietenilor! Este vorba de temutul Nuţu Cămătaru, care se simte minunat în prezenţa amicilor apropiaţi, şi a vrut să le arate asta şi celor virtuali!

Nuţu şi-a luat prietenii şi a pus-o de o petrecere pe cinste, realizând cu această ocazie şi primele fotografii făcute publice de la eliberarea din penitenciar, pe impresionantul său domeniu de la Snagov. Într-una din fotografii, Nuţu zâmbeşte cu gura până la urechi, pentru că este fericit în compania apropiaţilor, iar dacă este să ne luam după cronologia imaginilor, înainte tocmai fusese consumat berbecuţul care se frigea, în fundal…

Nuţu Cămătaru a fost plasat recent în arest la domiciliu, în urma unei decizii definitive în dosarul în care fusese condamnat în urma mai multor conflicte cu membrii clanului Sportivilor.

Nuţu Cămătaru, condamnat la 5 ani şi cinci luni de închisoare în dosarul privind conflictele armate ale grupării cu rivalii din clanul Sportivilor, a fost plasat recent, în arest la domiciliu. Fratele lui Nuţu, Sile Cămătaru, a primit şi el aceeaşi sentinţă, dar rămâne după gratii pentru o pedeapsă dintr-un alt dosar. În 2013, 54 de persoane din clanul Cămătarilor şi din cel al Sportivilor au fost trimise în judecată de DIICOT pentru şantaj, cămătărie, constituire de grup infracţional organizat, tentativă de omor calificat şi de omor deosebit de grav. În afară de fraţii Cămătaru, a fost trimis în judecată şi Radu Cristian Roşca, liderul clanului Sportivilor. Anul trecut, cele două tabere s-au încăierat chiar pe holurile tribunalului. (Gabriel Niculescu)

Citește și...