Primul soţ al MIHAELEI RĂDULESCU tocmai a primit o lovitură grea. Vedeta cu siguranţă va fi…

Publicat: 19/07/2016 | 08:05
Primul soţ al MIHAELEI RĂDULESCU tocmai a primit o lovitură grea. Vedeta cu siguranţă va fi…

Cel care în urmă cu mai mulţi ani îi devenea femeii de televiziune Mihaela Rădulescu primul soţ a primit o lovitură din partea oamenilor legii.

Asta deoarece primul soţ al vedetei, cel căruia, de altfel, i-a şi dat acesteia numele care a consacrat-o, a primit o lovitură din partea oamenilor legii, atunci când a aflat că trebuie să stea mai mult în spatele gratiilor decât ar fi sperat. Bogdan Rădulescu, primul soţ al Mihaelei Rădulescu a avut o afacere în mediul online prin intermediul căreia vindea bijuterii, dar şi ceasuri de firmă, care a mers doar până la finele lui 2014, atunci când a fost reţinut şi judecat pentru că punea spre a fi comercializate bijuterii contrafăcute, iar pe lângă asta se făcea vinovat şi de evaziune fiscală.

După ce a fost condamnat la 2 ani şi 7 luni în spatele gratiilor, Bogdan Rădulescu, care îşi ispăşeşte pedeapsa la penitenciarul Jilava din Capitală, a depus, la începutul lunii iulie, o cerere prin care dorea să îi fie aprobată de către instanţă eliberarea condiţionată. Însă, Judecătoria Sectorului 4 a respins această cerere şi a stabilit că următorul termen când acesta poate depune aceeaşi cerere nu poate fi mai devreme de 1 noiembrie 2016.

Mihaela şi Bodan Rădulescu s-au căsătorit în 1988, însă mariajul lor nu a durat mai mult de doi ani de zile, atunci când au decis de comun acord să se separe.

Citește și...