Probleme pentru BIANCA DRĂGUŞANU după ce a născut! VICTOR SLAV a povestit tot

Publicat: 28/09/2016 | 08:52
Probleme pentru BIANCA DRĂGUŞANU după ce a născut! VICTOR SLAV a povestit tot

Bianca Drăguşanu i-a dăruit, luni, o fetiţă lui Victor Slav. Acesta susţine că starea de sănătate a iubitei sale este bună, chiar dacă încă mai are dureri şi nu poate alăpta.

Victor Slav a asistat la naşterea fetiţei sale şi a povestit totul despre primele clipe de viaţă ale Sofiei.

„Din punctul meu de vedere, un om sănătos la cap îşi vede de drumul lui şi face ceea ce crede el că e bine. Nu poţi să-ţi dai seama de anumite lucruri decât dacă eşti în interior. Şi sunt mai mulţi factori de care trebuie să ţii cont. Medicii m-au avertizat că s-ar putea să leşin. Eram sigur că nu o să leşin. În 10-15 minute a fost Sofia scoasă. A durat cu totul cam 45 de minute. M-am uitat, dar ea mă strângea de mână. Mă mai uitam la ea, mă uitam la ce se întâmplă acolo. Era speriată, dar mai mult era curioasă dacă a ieşit. Fiica mea a fost la fel de grea ca băiatul lui Capatos! Ieri a încercat să alăpteze, azi a încercat. Are cantitatea necesară, căci mănâncă puţin, dar nu porneşte lactaţia. Dacă nu o să pornească, mâine o s-o treacă pe lapte praf. Asta va fi cea mai bună variantă. Am stat de vorbă cu doamna doctor şi mi-a explicat că sunt nişte formule de lapte foarte apropiate de laptele matern. Bianca îmi tot spune că vrea să mănânce tot felul de nebunii, pe care nu are voie să le mănânce. S-a dat jos din pat, apoi a simţit durerile şi a fost nevoie să-i bage anestezie… bine, calmante. Problema e atunci când îi dispare efectul calmantelor”, a declarat Victor Slav.

„De silicoane încă nu am nevoie să le schimb încă. M-am uitat în oglindă şi nu cred că e nevoie. Detoxifierea o s-o încep prin mai. Nu m-am cântărit nici înainte de naştere, nici după. Nu contează kilogramele, ci contează să fiu bine şi să pot avea grijă de ea. Până la 6 luni nici nu vreau să mă gândesc la asta. Cred că m-am îngrăşat 15 kg”, a spus Bianca Drăguşanu.

Citește și...