Home » Showbiz » Showbiz intern » RALUCA BĂDULESCU a mărturisit în exclusivitate că vrea să se opereze din nou! „Sufăr de…“

RALUCA BĂDULESCU a mărturisit în exclusivitate că vrea să se opereze din nou! „Sufăr de…“

Redacția Cancan.ro 20/08/2016 | 17:00
RALUCA BĂDULESCU a mărturisit în exclusivitate că vrea să se opereze din nou! „Sufăr de...“

În ultimul timp, Raluca Bădulescu s-a transformat total, asta după ce a reuşit să slăbească mai bine de 70 de kilograme după operaţia de micşorare a stomacului. Jurata de la emisiunea “Bravo, ai stil”, care se va difuza din toamnă la Kanal D, a povestit ce a determinat-o să slăbească, cum i s-a schimbat viaţa după operaţie şi multe altele, totul într-un interviu exclusiv pentru Revista Spy.

Ai avut 120 de kilograme, spune-ne, ai vrut să slăbeşti un anumit număr de kilograme sau doar voiai să te simţi bine în pielea ta?

Toată viaţa am oscilat în privinţa greutăţii corporale, slabă nu am fost niciodată, iar acest lucru nu a fost şi nu este un subiect tabu, mereu m-am simţit bine în pielea mea, indiferent de numărul kilogramelor. Înainte de operaţia de gastric sleeve făcută la clinica de excelenţă Ponderas de extraordinarul profesor doctor Copăescu, căruia îi mulţumesc enorm, aveam 121 de kilograme, acum am între 56-57 kilograme, nu mi-am propus să slăbesc un anumit număr de kilograme, pur şi simplu această operaţie este o minune. 

Cum te-ai hotărât să slăbeşti? Cine ţi-a dat imboldul?

Imboldul pentru a recurge la operaţia minune de gastric sleeve l-a constituit copilul nostru, Alex, pe care îl adorăm, el este centrul şi motivul existenţei noastre. Alex are acum 13 ani, este un copil fantastic, învaţă foarte bine, face foarte mult sport, suntem extrem de mândri de el şi am dorit să pot ţine şi eu pasul cu evoluţia lui minunată, să-i pot fi alături în fiecare minut, să-l pot însoţi în vacanţe, în parc, în excursii, iar greutatea devenise deja un impediment, care cu trecerea anilor ar fi făcut imposibil să-i fiu alături. Totul pentru Alex, despre copil este vorba, aşa este în cazul tuturor părinţilor!

Familia m-a susţinut toată viaţa 

Cine te-a susţinut cel mai mult şi a crezut în faptul că vei reuşi să slăbeşti atât de mult?

Sunt binecuvântată cu o familie mare şi unită care m-a susţinut pe parcursul întregii vieţi. Fără familia mea alături de mine nu ştiu ce aş fi făcut, familia este cea mai importantă pentru mine. Tata, mama, sora mea, fiul nostru Alex, soţul meu, Florin, ei au crezut mereu în mine, sunt mereu alături de mine, îi ador. La fel de mult m-au susţinut şi prietenii mei de suflet, prietenii de-o viaţă.

Nu am avut niciodată un complex din cauza greutăţii

Ce simţeai atunci când aveai 120 de kilograme şi te priveai în oglindă, era pentru tine un complex?

Numărul de kilograme pe care l-am avut nu a fost niciodată un complex pentru mine, aşa cum cred că nu ar trebui să fie pentru nimeni. Operaţia am făcut-o strict din motive legate de sănătate, după o anumită vârstă apar multe probleme din cauza greutăţii excesive. De aceea recomand din tot sufletul operaţia aceasta tuturor celor care se confruntă cu problema greutăţii în exces. Nu este despre frumuseţe, este despre sănătate! Altfel, eu ştiu cu tărie că un om poate fi iubit şi apreciat cu adevărat în viaţă, indiferent de numărul de kilograme, înălţime, etc. Eu am avut şi am lângă mine aceeaşi familie unită minunată, acelaşi copil minunat, acelaşi soţ minunat, cu care mă înţeleg minunat, aceiaşi prieteni fantastici.

Raluca Bădulescu este jurată la emisiunea „Bravo, ai stil!“, de la Kanal D, alături de Maurice Munteanu (Verdict.ro) şi Iulia Albu
Raluca Bădulescu este jurată la emisiunea „Bravo, ai stil!“, de la Kanal D, alături de Maurice Munteanu (Verdict.ro) şi Iulia Albu

Te-ai simţit vreodată marginalizată din cauza faptului că erai grasă?

Niciodată nu m-am simţit marginalizată din cauza greutăţii şi nu cred că acest lucru se poate întâmpla nimănui în societate, atâta timp cât ai un comportament civilizat, un caracter frumos şi o personalitate plăcută. Respectă şi vei fi respectat, poartă-te frumos, nu judeca pe nimeni şi vei avea parte de aceeaşi monedă, iubeşte şi fii sincer şi vei fi iubit. Sunt reguli simple, după care trăim cu toţii, iar eu, repet, am fost binecuvântată cu prieteni extraodinari alături de care am trăit şi trăiesc frumos şi în armonie şi cu o familie care m-a învăţat să trăiesc frumos.

Ai făcut operaţie de micşorare a stomacului, spune-ne, ţi-a fost frică, cum a fost?

Pasul acesta important pe care l-am făcut când am făcut operaţia de gastric sleeve a fost un pas foarte uşor pentru că am avut alături susţinerea familiei şi a prietenilor şi toată căldura, sprijinul, explicaţiile şi grija fantastică faţă de fiecare pacient pe care o au cei de la clinica unde m-am operat.

Eram o gurmandă, că doar nu te îngraşi din aer

Înainte de operaţie erai o gurmandă? Acum te abţii de la ceva?

Hahaha, normal că eram o gurmandă, că doar nu te îngraşi din aer! Îmi plăcea şi îmi place mâncarea, minunea acestei operaţii constă însă în faptul că te poţi bucura de orice poftă, oricând, însă în cantităţi mici, suficiente să-ţi satisfacă orice capriciu culinar. Acum mânâc aproape aceleaşi lucruri pe care le mâncam şi înainte gen: pizza, paste, bucătărie italiană şi românească, dar în special dulciuri, marea mea pasiune. Însă cu măsură, iar datorită acestei operaţii este foarte uşor să aplici acest mod de viaţă.

Cum ţi s-a schimbat viaţa după ce ai slăbit?

Viaţa mea de acum este identică cu cea de dinaintea operaţiei. Singura diferenţă este că mă mişc mult mai uşor şi daaa, pot purta haine mult mai frumoase. Uneori când mă mai uit la pozele din trecut părcă nici nu mi mai amintesc cum eram, ce să zic, omul se învaţă repede cu binele :)).

Îmi e frică să nu mă îngraş la loc

Teo ne spunea că cea mai mare temere a ei este să nu se îngraşe la loc. La fel este şi în cazul tău?

Da, am această temere şi chiar am vorbit cu Teo, „regina mea”, aşa cum îi spun eu, suntem foarte apropiate, o iubesc şi o apreciez enorm, mă bucur de sfaturile ei şi am dezbătut împreună subiectul: ce ne facem dacă ne îngrăşăm la loc? Răspunsul : mergem iar la dl. profesor Copăescu şi rezolvăm cazul.

Ştiu că ţi-ai operat sânii, ai mai făcut vreo altă operaţie estetică?

Mi-am făcut reconstrucţie şi implant de silicon la nivelul bustului, după slăbirea masivă şi oricum, după o vârstă se şi impunea în cazul meu. Sunt foarte mulţumită de rezultat şi da, sunt pro operaţii estetice, atâta timp cât ne dorim o îmbunătăţire de look sau pur şi simplu o schimbare. Mai am pe listă idei pentru viitoare operaţii, sufăr de sindromul forever young :)), iar dacă medicina ne permite, de ce nu ?

Ce simţi acum când intri într-un magazin şi îţi poţi cumpăra haine pe care până mai ieri nu le puteai purta?

Chestia aceasta cu intratul în magazine din care să îţi poţi cumpara orice, pentru că orice îţi vine, este un bonus primit în urma operaţiei. Sănătate, plus bucuria de a avea haine frumoase !!!!! Mai bine nu se poate !

Ce mărime porţi acum la haine? Înainte ce mărime aveai?

Acum port mărimea XS sau S (în funcţie de brand), iar înainte purtam triplu XL.

Care este cel mai scump ariticol vestimentar din garderoba ta?

În garderoba mea am şi lucruri scumpe şi lucruri cu preţ mediu şi lucruri ieftine. Nu cred că stilul are vreo legătură cu valoarea obiectelor. Îţi poţi compune un outfit perfect în jurul unui accesoriu scump, de exemplu, iar restul ţinuţei să fie alcătuită din item-uri ce aparţin brand-urilor de mass market. Poţi avea o ţinută dezastruoasă chiar dacă o compui doar din piese exclusiviste, care au mare valoare ca preţ şi stil, Însă combinate nepotrivit distrug un look. Aşa cum, de asemenea, dacă eşti bine informat asupra trendurilor, dacă urmăreşti emisiuni de specialiatate, dacă studiezi reviste sau rubrici de specialitae, poţi învăţa să-ţi compui un look corect şi stilat, chiar şi alcătuit din piese nu aşa costisitoare. Stilul nu ţine de bani, nu ţine de frumuseţe, nu ţine de vârstă, nu ţine decât de atitudine şi de personalitatea fiecăruia.

„Acum port mărimea XS sau S (în funcţie de brand), iar înainte purtam triplu XL“, a spus Raluca Bădulescu
„Acum port mărimea XS sau S (în funcţie de brand), iar înainte purtam triplu XL“, a spus Raluca Bădulescu

Ce sfat le dai celor care vor să slăbească şi se înfometează?

Dacă ne referim la persoanele care au doar câteva kilograme în plus, cred că orice dietă face minuni, au doar un mic surplus care este uşor de controlat prin regim alimentar şi sport. Personal, nu recomand nimănui să se înfometeze, este complet nesănătos, nu cred în diete miraculoase, în ceaiuri sau în pastile de slăbit. Cred într-un mod de viaţă sănătos şi echilibrat. Eu am ţinut nenumărate diete pe parcursul vieţii, mereu am pus la loc kilogramele pe care le dădusem jos, binecunoscutul efect yo-yo, în concluzie, în cazul persoanelor cu greutate deja în exces, cred, şi vorbesc strict din experienţa mea, că schimbări majore pot fi obţinute doar prin această operaţie minune de gastric sleeve, operaţie care ajută într-adevăr să poţi avea o viaţă sănătoasă.

Sunt o persoană normală

Cum e Raluca Bădulescu cu adevărat? Cum te-ai descrie, cu bune şi cu rele…

Cum sunt eu cu adevarat ? Exact aşa cum mă vedeţi, o persoană normală , cu zile bune sau mai puţin bune, cu griji mai multe sau mai puţine, cu supărări sau bucurii, dar mereu optimistă, lucru pe care îl datorez copilului, soţului, familiei şi prietenilor mei minunaţi.

Care este motto-ul tău în viaţă?

Nu am neapărat un motto în viaţă, dar cred în „Whatever makes you happy „, respectiv în liberatea de a alege a fiecăruia de a-şi trăi viaţa aşa cum îşi doreşte, frumos şi fericit, atâta timp cât nu face rău nimănui.

Cum te simţi în calitate de jurat al emisiunii „Bravo, ai stil”? Ce aşteptări ai de la concurente?

Mă simt onorată şi extrem de fericită să fac parte din juriul emisiunii „Bravo, ai stil!’, un show concurs despre stil personal, atitudine, modă, lifestyle. Este un privilegiu pentru mine să fac parte din familia Kanal D, înconjurată de atâţia colegi minunaţi. În ceea ce priveşte concurentele de la „Bravo, ai stil!” pot spune că sunt foarte riguros alese. La casting s-au înscris peste 3000 de persoane! Sunt sigură că participantele vor fi surprinzătoare, o adevărată provocare, atât pentru noi ca şi juriu, cât şi pentru telespectatori. Abia aştept să văd ce pregătesc concurentele şi cât de interactiv va fi totul, cu toţii aşteptăm cu nerăbdare să începem filmările şi invităm telespectatorii să urmărească în această toamnă un show unic în România!

Eşti colegă de juriu cu Iulia Albu, care la un moment dat ti-a dat un trofeu Bau pentru ţinută. În ce relaţie sunteţi acum? Dar cu Maurice Munteanu cum te înţelegi?

Sunt foarte încântată să fiu parte din juriul super emisiunii concurs „Bravo, ai stil! alături de un fashion stylist foarte important şi valoros, Maurice Munteanu, şi o prezenţă feminină puternică a scenei de modă din România, Iulia Albu. Faptul că această emisiune tratează subiecte ca şi stilul, moda etc, este pentru mine, dacă îmi permiteţi, o recunoaştere a stilului personal, care mă onorează foarte mult şi voi face totul pentru a mă ridica la înălţimea aşteptărilor unui show de asemenea anvergură. 

„În privinţa stilului meu pot spune doar că tot ceea port mă reprezintă şi face parte din personalitatea mea“, a povestit Raluca Bădulescu
„În privinţa stilului meu pot spune doar că tot ceea port mă reprezintă şi face parte din personalitatea mea“, a povestit Raluca Bădulescu

Cu Maurice mă înţeleg minunat, este absolut magnific, îi respect în primul rând poziţia şi profesionalismul desăvârşit. Şi când aceste calităţi vin la pachet cu un umor fin, cu o relaţie specială de prietenie care ne leagă, ce poate fi mai frumos? 

Iulia Albu este o colegă deosebită şi, aşa cum am mai spus-o, cred că este bună în ceea ce face, a identificat o nişă care i se potriveşte şi pe care o exploatează în felul ei personal. Fie că agreez sau nu părerile ei, le respect şi consider că este foarte important să tratăm situaţiile cu maximum de profesionalism şi corectitudine în cadrul juriului „Bravo, ai stil!”

Legat de premiul acela, am mai comentat, cred că se pune prea mult accent pe acest lucru şi nu este important. Cu sau fără acest premiu, eu merg mai departe, întotdeauna am ştiut care este stilul meu personal, iar dacă am făcut sau voi mai face greşeli stilistice, mi le asum, aşa cum este şi normal. 

Cum ţi-ai descrie tu stilul? Şi cum primeşti criticile atunci când vin, mai ales că oamenii sunt diferiţi, au abordări diferite şi gusturi diferite?

În privinţa stilului meu pot spune doar că tot ceea port mă reprezintă şi face parte din personalitatea mea. Colorat, exuberant, poate uneori cu accente mai dramatice sau mai puternice, dar întotdeauna stilul pe care îl abordez este în concordanţă cu mine, poate părea că propun un personaj, însă cei care mă cunosc vă pot confirma faptul că exact aşa sunt eu dintotdeauna. Consider că în fiecare zi am de învăţat , atât de la specialişti, cât şi de la toţi oamenii cu care intru în contact. Inspiraţia nu cunoaşte limite şi nici poziţie socială, aşa că rămân deschisă şi, mai presus de toate, autentică. Atâta timp cât porţi un lucru cu încredere, pasiune şi asumare consider că nimic nu te poate „dezamorsa” şi acesta este şi un sfat pe care-l recomand din tot sufletul concurenterelor „Bravo, ai stil!” şi nu numai.

Răzvan Sava

Parteneri
O FETIȚĂ s-a întors de la grădiniță și i-a ARĂTAT mamei ce primise. Femeia a rămas fără cuvinte. S-a dus direct la poliție
O FETIȚĂ s-a întors de la grădiniță și i-a ARĂTAT mamei ce primise. Femeia a...
Cutremur în TOATĂ Europa! Se închid granițele din cauza coronavirusului. Este alertă mondială
Cutremur în TOATĂ Europa! Se închid granițele din cauza coronavirusului. Este alertă mondială
FOTO. Laura Cosoi, dezbrăcată în așternuturi! Cum s-a lăsat pozată superba blondă
FOTO. Laura Cosoi, dezbrăcată în așternuturi! Cum s-a lăsat pozată superba blondă
O studentă a fost găsită moartă lângă maşina sa. Şocul pe care l-au avut poliţiştii când s-au uitat pe camerele de supraveghere
O studentă a fost găsită moartă lângă maşina sa. Şocul pe care l-au avut poliţiştii...
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea a rămas mască
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea...
A spus că se aruncă de pe pod pentru amantă. Ce s-a întâmplat cu Gabi Bădălău
A spus că se aruncă de pe pod pentru amantă. Ce s-a întâmplat cu Gabi...
`Un astfel de virus nu este creat de natură!'. Concluziile unui medic pneumolog după ce s-a infectat cu noul coronavirus
`Un astfel de virus nu este creat de natură!'. Concluziile unui medic pneumolog după ce...
Deficitul de omega-3: semne și simptome
Deficitul de omega-3: semne și simptome
Cine este
Cine este "El Chapo" al Asiei, arestat vineri în Amsterdam. Bărbatul conducea cel mai mare...
A amestecat bicarbonat de sodiu cu sare și a fost uimit de ceea ce a urmat. Ce s-a întâmplat în bucătărie
A amestecat bicarbonat de sodiu cu sare și a fost uimit de ceea ce a...
Niciodată nu s-a văzut așa ceva în lume. Ea e fetița care are inima în afara pieptului
Niciodată nu s-a văzut așa ceva în lume. Ea e fetița care are inima în...
Melania Trump a plecat în negru de la Casa Albă şi a ajuns în portocaliu în Florida
Melania Trump a plecat în negru de la Casa Albă şi a ajuns în portocaliu...
Gata, a recunoscut! A avut probleme MARI cu bătura! „Am ajuns la o perioadă de depresie, cu patima alcoolului un pic mai mult, încercam să fug într-un colț”. Ce s-a întâmplat cu bucătarul…
Gata, a recunoscut! A avut probleme MARI cu bătura! „Am ajuns la o perioadă de...
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
Fără rușine! Mesajul lăsat de o femeie, pe ușă, vecinei după ce a auzit cum țipă în dormitor: Nu mai urla că am făcut și eu...
Fără rușine! Mesajul lăsat de o femeie, pe ușă, vecinei după ce a auzit cum...
Costi Ioniță, GOL la Survivor. Colegii de echipă au fost ORIPILAȚI! FOTO
Costi Ioniță, GOL la Survivor. Colegii de echipă au fost ORIPILAȚI! FOTO
Toată conducerea trebuie zburată URGENT! Clotilde Armand, reacție fără precedent: Este distrugere cu premeditare
Toată conducerea trebuie zburată URGENT! Clotilde Armand, reacție fără precedent: Este distrugere cu premeditare
Adevărul despre ceaiul verde și pierderea în greutate
Adevărul despre ceaiul verde și pierderea în greutate
Raed Arafat, anunț terifiant în plină pandemie de COVID-19! Toată lumea trebuie să știe!
Raed Arafat, anunț terifiant în plină pandemie de COVID-19! Toată lumea trebuie să știe!
Horoscop februarie 2021. Zodiile care vor avea suferințe mari până în decembrie
Horoscop februarie 2021. Zodiile care vor avea suferințe mari până în decembrie
VIDEO Momentul în care un urs aleargă un schior în Predeal. Turiştii au sunat la 112
VIDEO Momentul în care un urs aleargă un schior în Predeal. Turiştii au sunat la...
Avioanele UCIGAȘE Boeing 737 MAX vor zbura din nou în Europa
Avioanele UCIGAȘE Boeing 737 MAX vor zbura din nou în Europa
Vulpița și Viorel, decizia care i-a înfuriat pe internauți! Au fost taxați grav: „Sunteți un monument de lene!”
Vulpița și Viorel, decizia care i-a înfuriat pe internauți! Au fost taxați grav: „Sunteți un...
BAYWATCH: Veste tristă. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru a nu fi atacată și violată”
BAYWATCH: Veste tristă. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru...
FOTO. Cum arăta Crina Matei în tinerețe! Imagini fabuloase cu actrița în urmă cu zeci de ani
FOTO. Cum arăta Crina Matei în tinerețe! Imagini fabuloase cu actrița în urmă cu zeci...
Unde va fi construit primul ORAȘ din spațiu și câți locuitori va avea. Planeta SURPRIZĂ care îi va găzdui pe oameni
Unde va fi construit primul ORAȘ din spațiu și câți locuitori va avea. Planeta SURPRIZĂ...
Inna, fără lenjerie pe net! Filmarea cu artista a devenit virală: 400.000 de vizualizări în câteva ore! Ce mesaj i-a trimis Mihaela Rădulescu
Inna, fără lenjerie pe net! Filmarea cu artista a devenit virală: 400.000 de vizualizări în...
Școlile rămân închise și după 8 februarie?! Un posibil focar cu noua tulpină în București! Ce spune ministrul
Școlile rămân închise și după 8 februarie?! Un posibil focar cu noua tulpină în București!...
Cele două oraşe din România care au luat faţa marilor capitale ale lumii, precum Londra şi Paris, şi au lăsat în urmă Bucureştiul ee
Cele două oraşe din România care au luat faţa marilor capitale ale lumii, precum Londra...
Cel mai nou pariu al lui Bill Gates. Este cel mai mare investitor într-un domeniu la care puţini s-ar fi gândit. Nimeni nu ştie care sunt planurile sale
Cel mai nou pariu al lui Bill Gates. Este cel mai mare investitor într-un domeniu...
Survivor România 24 ianuarie 2021. Cel mai dur joc dintre Faimoși și Războinici! Accidente grave în timpul probei
Survivor România 24 ianuarie 2021. Cel mai dur joc dintre Faimoși și Războinici! Accidente grave...
Imagini demne de filme XXX! Au desfăcut picioarele și și-au arătat ”veverița”!
Imagini demne de filme XXX! Au desfăcut picioarele și și-au arătat ”veverița”!
Iohannis a semnat decretul! Îți ia mașina cu totul. Acum este lege
Iohannis a semnat decretul! Îți ia mașina cu totul. Acum este lege
Podul suspendat de la Brăila va rămâne „muzeu” timp de un an. Motivul este incredibil!
Podul suspendat de la Brăila va rămâne „muzeu” timp de un an. Motivul este incredibil!
Un milionar și-a testat iubita! A anunțat-o că a rămas fara niciun ban! Reacția ei te lasa fara cuvinte, uite ce i-a zis:
Un milionar și-a testat iubita! A anunțat-o că a rămas fara niciun ban! Reacția ei...
Secvenţe de dragoste pe faţă şi în public între USR+ şi “deontologii independenţi”
Secvenţe de dragoste pe faţă şi în public între USR+ şi “deontologii independenţi”
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!