Acasă » Showbiz » Showbiz intern » RALUCA BĂDULESCU a mărturisit în exclusivitate că vrea să se opereze din nou! „Sufăr de…“

RALUCA BĂDULESCU a mărturisit în exclusivitate că vrea să se opereze din nou! „Sufăr de…“

De: Cancan 20/08/2016 | 17:00
RALUCA BĂDULESCU a mărturisit în exclusivitate că vrea să se opereze din nou! „Sufăr de...“

În ultimul timp, Raluca Bădulescu s-a transformat total, asta după ce a reuşit să slăbească mai bine de 70 de kilograme după operaţia de micşorare a stomacului. Jurata de la emisiunea “Bravo, ai stil”, care se va difuza din toamnă la Kanal D, a povestit ce a determinat-o să slăbească, cum i s-a schimbat viaţa după operaţie şi multe altele, totul într-un interviu exclusiv pentru Revista Spy.

Ai avut 120 de kilograme, spune-ne, ai vrut să slăbeşti un anumit număr de kilograme sau doar voiai să te simţi bine în pielea ta?

Toată viaţa am oscilat în privinţa greutăţii corporale, slabă nu am fost niciodată, iar acest lucru nu a fost şi nu este un subiect tabu, mereu m-am simţit bine în pielea mea, indiferent de numărul kilogramelor. Înainte de operaţia de gastric sleeve făcută la clinica de excelenţă Ponderas de extraordinarul profesor doctor Copăescu, căruia îi mulţumesc enorm, aveam 121 de kilograme, acum am între 56-57 kilograme, nu mi-am propus să slăbesc un anumit număr de kilograme, pur şi simplu această operaţie este o minune. 

Cum te-ai hotărât să slăbeşti? Cine ţi-a dat imboldul?

Imboldul pentru a recurge la operaţia minune de gastric sleeve l-a constituit copilul nostru, Alex, pe care îl adorăm, el este centrul şi motivul existenţei noastre. Alex are acum 13 ani, este un copil fantastic, învaţă foarte bine, face foarte mult sport, suntem extrem de mândri de el şi am dorit să pot ţine şi eu pasul cu evoluţia lui minunată, să-i pot fi alături în fiecare minut, să-l pot însoţi în vacanţe, în parc, în excursii, iar greutatea devenise deja un impediment, care cu trecerea anilor ar fi făcut imposibil să-i fiu alături. Totul pentru Alex, despre copil este vorba, aşa este în cazul tuturor părinţilor!

Familia m-a susţinut toată viaţa 

Cine te-a susţinut cel mai mult şi a crezut în faptul că vei reuşi să slăbeşti atât de mult?

Sunt binecuvântată cu o familie mare şi unită care m-a susţinut pe parcursul întregii vieţi. Fără familia mea alături de mine nu ştiu ce aş fi făcut, familia este cea mai importantă pentru mine. Tata, mama, sora mea, fiul nostru Alex, soţul meu, Florin, ei au crezut mereu în mine, sunt mereu alături de mine, îi ador. La fel de mult m-au susţinut şi prietenii mei de suflet, prietenii de-o viaţă.

Nu am avut niciodată un complex din cauza greutăţii

Ce simţeai atunci când aveai 120 de kilograme şi te priveai în oglindă, era pentru tine un complex?

Numărul de kilograme pe care l-am avut nu a fost niciodată un complex pentru mine, aşa cum cred că nu ar trebui să fie pentru nimeni. Operaţia am făcut-o strict din motive legate de sănătate, după o anumită vârstă apar multe probleme din cauza greutăţii excesive. De aceea recomand din tot sufletul operaţia aceasta tuturor celor care se confruntă cu problema greutăţii în exces. Nu este despre frumuseţe, este despre sănătate! Altfel, eu ştiu cu tărie că un om poate fi iubit şi apreciat cu adevărat în viaţă, indiferent de numărul de kilograme, înălţime, etc. Eu am avut şi am lângă mine aceeaşi familie unită minunată, acelaşi copil minunat, acelaşi soţ minunat, cu care mă înţeleg minunat, aceiaşi prieteni fantastici.

Raluca Bădulescu este jurată la emisiunea „Bravo, ai stil!“, de la Kanal D, alături de Maurice Munteanu (Verdict.ro) şi Iulia Albu
Raluca Bădulescu este jurată la emisiunea „Bravo, ai stil!“, de la Kanal D, alături de Maurice Munteanu (Verdict.ro) şi Iulia Albu

Te-ai simţit vreodată marginalizată din cauza faptului că erai grasă?

Niciodată nu m-am simţit marginalizată din cauza greutăţii şi nu cred că acest lucru se poate întâmpla nimănui în societate, atâta timp cât ai un comportament civilizat, un caracter frumos şi o personalitate plăcută. Respectă şi vei fi respectat, poartă-te frumos, nu judeca pe nimeni şi vei avea parte de aceeaşi monedă, iubeşte şi fii sincer şi vei fi iubit. Sunt reguli simple, după care trăim cu toţii, iar eu, repet, am fost binecuvântată cu prieteni extraodinari alături de care am trăit şi trăiesc frumos şi în armonie şi cu o familie care m-a învăţat să trăiesc frumos.

Ai făcut operaţie de micşorare a stomacului, spune-ne, ţi-a fost frică, cum a fost?

Pasul acesta important pe care l-am făcut când am făcut operaţia de gastric sleeve a fost un pas foarte uşor pentru că am avut alături susţinerea familiei şi a prietenilor şi toată căldura, sprijinul, explicaţiile şi grija fantastică faţă de fiecare pacient pe care o au cei de la clinica unde m-am operat.

Eram o gurmandă, că doar nu te îngraşi din aer

Înainte de operaţie erai o gurmandă? Acum te abţii de la ceva?

Hahaha, normal că eram o gurmandă, că doar nu te îngraşi din aer! Îmi plăcea şi îmi place mâncarea, minunea acestei operaţii constă însă în faptul că te poţi bucura de orice poftă, oricând, însă în cantităţi mici, suficiente să-ţi satisfacă orice capriciu culinar. Acum mânâc aproape aceleaşi lucruri pe care le mâncam şi înainte gen: pizza, paste, bucătărie italiană şi românească, dar în special dulciuri, marea mea pasiune. Însă cu măsură, iar datorită acestei operaţii este foarte uşor să aplici acest mod de viaţă.

Cum ţi s-a schimbat viaţa după ce ai slăbit?

Viaţa mea de acum este identică cu cea de dinaintea operaţiei. Singura diferenţă este că mă mişc mult mai uşor şi daaa, pot purta haine mult mai frumoase. Uneori când mă mai uit la pozele din trecut părcă nici nu mi mai amintesc cum eram, ce să zic, omul se învaţă repede cu binele :)).

Îmi e frică să nu mă îngraş la loc

Teo ne spunea că cea mai mare temere a ei este să nu se îngraşe la loc. La fel este şi în cazul tău?

Da, am această temere şi chiar am vorbit cu Teo, „regina mea”, aşa cum îi spun eu, suntem foarte apropiate, o iubesc şi o apreciez enorm, mă bucur de sfaturile ei şi am dezbătut împreună subiectul: ce ne facem dacă ne îngrăşăm la loc? Răspunsul : mergem iar la dl. profesor Copăescu şi rezolvăm cazul.

Ştiu că ţi-ai operat sânii, ai mai făcut vreo altă operaţie estetică?

Mi-am făcut reconstrucţie şi implant de silicon la nivelul bustului, după slăbirea masivă şi oricum, după o vârstă se şi impunea în cazul meu. Sunt foarte mulţumită de rezultat şi da, sunt pro operaţii estetice, atâta timp cât ne dorim o îmbunătăţire de look sau pur şi simplu o schimbare. Mai am pe listă idei pentru viitoare operaţii, sufăr de sindromul forever young :)), iar dacă medicina ne permite, de ce nu ?

Ce simţi acum când intri într-un magazin şi îţi poţi cumpăra haine pe care până mai ieri nu le puteai purta?

Chestia aceasta cu intratul în magazine din care să îţi poţi cumpara orice, pentru că orice îţi vine, este un bonus primit în urma operaţiei. Sănătate, plus bucuria de a avea haine frumoase !!!!! Mai bine nu se poate !

Ce mărime porţi acum la haine? Înainte ce mărime aveai?

Acum port mărimea XS sau S (în funcţie de brand), iar înainte purtam triplu XL.

Care este cel mai scump ariticol vestimentar din garderoba ta?

În garderoba mea am şi lucruri scumpe şi lucruri cu preţ mediu şi lucruri ieftine. Nu cred că stilul are vreo legătură cu valoarea obiectelor. Îţi poţi compune un outfit perfect în jurul unui accesoriu scump, de exemplu, iar restul ţinuţei să fie alcătuită din item-uri ce aparţin brand-urilor de mass market. Poţi avea o ţinută dezastruoasă chiar dacă o compui doar din piese exclusiviste, care au mare valoare ca preţ şi stil, Însă combinate nepotrivit distrug un look. Aşa cum, de asemenea, dacă eşti bine informat asupra trendurilor, dacă urmăreşti emisiuni de specialiatate, dacă studiezi reviste sau rubrici de specialitae, poţi învăţa să-ţi compui un look corect şi stilat, chiar şi alcătuit din piese nu aşa costisitoare. Stilul nu ţine de bani, nu ţine de frumuseţe, nu ţine de vârstă, nu ţine decât de atitudine şi de personalitatea fiecăruia.

„Acum port mărimea XS sau S (în funcţie de brand), iar înainte purtam triplu XL“, a spus Raluca Bădulescu
„Acum port mărimea XS sau S (în funcţie de brand), iar înainte purtam triplu XL“, a spus Raluca Bădulescu

Ce sfat le dai celor care vor să slăbească şi se înfometează?

Dacă ne referim la persoanele care au doar câteva kilograme în plus, cred că orice dietă face minuni, au doar un mic surplus care este uşor de controlat prin regim alimentar şi sport. Personal, nu recomand nimănui să se înfometeze, este complet nesănătos, nu cred în diete miraculoase, în ceaiuri sau în pastile de slăbit. Cred într-un mod de viaţă sănătos şi echilibrat. Eu am ţinut nenumărate diete pe parcursul vieţii, mereu am pus la loc kilogramele pe care le dădusem jos, binecunoscutul efect yo-yo, în concluzie, în cazul persoanelor cu greutate deja în exces, cred, şi vorbesc strict din experienţa mea, că schimbări majore pot fi obţinute doar prin această operaţie minune de gastric sleeve, operaţie care ajută într-adevăr să poţi avea o viaţă sănătoasă.

Sunt o persoană normală

Cum e Raluca Bădulescu cu adevărat? Cum te-ai descrie, cu bune şi cu rele…

Cum sunt eu cu adevarat ? Exact aşa cum mă vedeţi, o persoană normală , cu zile bune sau mai puţin bune, cu griji mai multe sau mai puţine, cu supărări sau bucurii, dar mereu optimistă, lucru pe care îl datorez copilului, soţului, familiei şi prietenilor mei minunaţi.

Care este motto-ul tău în viaţă?

Nu am neapărat un motto în viaţă, dar cred în „Whatever makes you happy „, respectiv în liberatea de a alege a fiecăruia de a-şi trăi viaţa aşa cum îşi doreşte, frumos şi fericit, atâta timp cât nu face rău nimănui.

Cum te simţi în calitate de jurat al emisiunii „Bravo, ai stil”? Ce aşteptări ai de la concurente?

Mă simt onorată şi extrem de fericită să fac parte din juriul emisiunii „Bravo, ai stil!’, un show concurs despre stil personal, atitudine, modă, lifestyle. Este un privilegiu pentru mine să fac parte din familia Kanal D, înconjurată de atâţia colegi minunaţi. În ceea ce priveşte concurentele de la „Bravo, ai stil!” pot spune că sunt foarte riguros alese. La casting s-au înscris peste 3000 de persoane! Sunt sigură că participantele vor fi surprinzătoare, o adevărată provocare, atât pentru noi ca şi juriu, cât şi pentru telespectatori. Abia aştept să văd ce pregătesc concurentele şi cât de interactiv va fi totul, cu toţii aşteptăm cu nerăbdare să începem filmările şi invităm telespectatorii să urmărească în această toamnă un show unic în România!

Eşti colegă de juriu cu Iulia Albu, care la un moment dat ti-a dat un trofeu Bau pentru ţinută. În ce relaţie sunteţi acum? Dar cu Maurice Munteanu cum te înţelegi?

Sunt foarte încântată să fiu parte din juriul super emisiunii concurs „Bravo, ai stil! alături de un fashion stylist foarte important şi valoros, Maurice Munteanu, şi o prezenţă feminină puternică a scenei de modă din România, Iulia Albu. Faptul că această emisiune tratează subiecte ca şi stilul, moda etc, este pentru mine, dacă îmi permiteţi, o recunoaştere a stilului personal, care mă onorează foarte mult şi voi face totul pentru a mă ridica la înălţimea aşteptărilor unui show de asemenea anvergură. 

„În privinţa stilului meu pot spune doar că tot ceea port mă reprezintă şi face parte din personalitatea mea“, a povestit Raluca Bădulescu
„În privinţa stilului meu pot spune doar că tot ceea port mă reprezintă şi face parte din personalitatea mea“, a povestit Raluca Bădulescu

Cu Maurice mă înţeleg minunat, este absolut magnific, îi respect în primul rând poziţia şi profesionalismul desăvârşit. Şi când aceste calităţi vin la pachet cu un umor fin, cu o relaţie specială de prietenie care ne leagă, ce poate fi mai frumos? 

Iulia Albu este o colegă deosebită şi, aşa cum am mai spus-o, cred că este bună în ceea ce face, a identificat o nişă care i se potriveşte şi pe care o exploatează în felul ei personal. Fie că agreez sau nu părerile ei, le respect şi consider că este foarte important să tratăm situaţiile cu maximum de profesionalism şi corectitudine în cadrul juriului „Bravo, ai stil!”

Legat de premiul acela, am mai comentat, cred că se pune prea mult accent pe acest lucru şi nu este important. Cu sau fără acest premiu, eu merg mai departe, întotdeauna am ştiut care este stilul meu personal, iar dacă am făcut sau voi mai face greşeli stilistice, mi le asum, aşa cum este şi normal. 

Cum ţi-ai descrie tu stilul? Şi cum primeşti criticile atunci când vin, mai ales că oamenii sunt diferiţi, au abordări diferite şi gusturi diferite?

În privinţa stilului meu pot spune doar că tot ceea port mă reprezintă şi face parte din personalitatea mea. Colorat, exuberant, poate uneori cu accente mai dramatice sau mai puternice, dar întotdeauna stilul pe care îl abordez este în concordanţă cu mine, poate părea că propun un personaj, însă cei care mă cunosc vă pot confirma faptul că exact aşa sunt eu dintotdeauna. Consider că în fiecare zi am de învăţat , atât de la specialişti, cât şi de la toţi oamenii cu care intru în contact. Inspiraţia nu cunoaşte limite şi nici poziţie socială, aşa că rămân deschisă şi, mai presus de toate, autentică. Atâta timp cât porţi un lucru cu încredere, pasiune şi asumare consider că nimic nu te poate „dezamorsa” şi acesta este şi un sfat pe care-l recomand din tot sufletul concurenterelor „Bravo, ai stil!” şi nu numai.

Răzvan Sava

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Care este starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Familia Regală Britanică a făcut anunțul în urmă cu puțin timp
Care este starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Familia Regală Britanică a făcut...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care să te ferești
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care...
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Carmen Iohannis, lăudată de această dată pentru ținuta purtată. Cum s-a îmbrăcat în timpul unei vizite oficiale în Coreea de Sud
Carmen Iohannis, lăudată de această dată pentru ținuta purtată. Cum s-a îmbrăcat în timpul unei...
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de oameni
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de...
Cât de des trebuie să oprești, de fapt, routerul WiFi. Prea puțini români știu secretul pentru un internet mai rapid
Cât de des trebuie să oprești, de fapt, routerul WiFi. Prea puțini români știu secretul...