Reacţia ANDREEI MARIN după ce un fan a otrăvit 25 de câini ca s-o ”răzbune”: ”Să fie foarte clar… ”

Publicat: 22/07/2016 | 12:48
Reacţia ANDREEI MARIN după ce un fan a otrăvit 25 de câini ca s-o ”răzbune”: ”Să fie foarte clar… ”

După ce Andreea Marin a fost atacată de mai mulţi câini în cartierul în care locuieşte, un bărbat din judeţul Constanţa a mărturisit că, pentru a o răzbuna pe "Zână", a omorât 25 de maidanezi.

Vedeta este şocată de gestul bărbatului care a spus că a otrăvit câinii repectivi cu o substanţă extrem de toxică, strecurată în apa pe care le-o pusese animalelor, „ca să le aline setea”.

”Sunt anunţată de către colegii din televiziune că un „isteţ” din Constanţa se laudă pe Facebook că a otrăvit 25 de câini comunitari, inducând ideea că ar fi făcut asta şi din „solidaritate” cu cei care nu-i vor pe străzi, cu alte cuvinte, inclusiv cu mine. Iar alţii abia aşteaptă să profite şi să fabuleze pe tema aceasta. Să fie foarte clar: nu există solidaritate din partea mea cu extremiştii de vreun fel, nici cu cei ce omoară animalele, deşi au soluţii legale la îndemână de rezolvare a problemei câinilor comunitari, nici cu cei ce sunt „iubitori” fără limite, în detrimentul siguranţei oamenilor. Nu sunt solidară cu prostia, ignoranţa, minciuna şi iresponsabilitatea ce duce la extremism. Cine îşi închipuie că poate interpreta oricum vorbele mele să deschidă bine ochii şi să mai citească o dată, atent, poziţia mea din scrisoarea adresată autorităţilor responsabile atât cu siguranţa noastră, a oamenilor, cât şi cu ingrijirea cum se cuvine a animalelor în adăposturi. Răspunsurile de la autorităţi au inceput de ieri să vină, au o lună la dispoziţie în mod legal să răspundă şi vă voi anunţa la finalul acestui termen rezultatul acestui demers. Cât despre ” isteţul” din Constanţa, sper ca autorităţile să ia măsurile legale ce se cuvin împotriva acestuia”, a scris ea pe Facebook.

Citește și...