Reacţia fabuloasă a lui SMILEY când a văzut că ALEX VELEA şi-a tatuat chipul lui: ”Bă, eşti prost?”

Publicat: 16/06/2016 | 11:50
Reacţia fabuloasă a lui SMILEY când a văzut că ALEX VELEA şi-a tatuat chipul lui: ”Bă, eşti prost?”

Chiar dacă este unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti, iar fanii şi-ar dori să afle cât mai multe despre el, Smiley a preferat până acum să fie discret. De data aceasta însă, artistul a vorbit într-un interviu despre viaţa sa.

Smiley a dezvăluit ce seriale îi plac şi a vorbit despre reacţia lui când a aflat că Alex Velea şi-a tatuat chipul lui.

„Lost… O săptămână n-am mai ieşit din casă. De-aia mi-e frică să mă apuc de seriale. Nu mă uităm la House of Cards, dar am tot auzit de la prieteni. M-am uitat pentru Kevin Spacey, pentru el am început să mă uit. L-am văzut când eram în America. Nu îmi mai venea să fac nimic altceva şi eu mă dusesem acolo să fac muzică. Te ia capul când vezi cât de răi sunt ăia, mă apucaseră teoriile conspiraţiei, mamă!  De Entourage nu m-am apucat. E lung. Am treabă. Dacă mă apuc de el… am album de scos. La Two and a half men nu m-am uitat după ce a apărut Ashton. Nu a stricat, doar că mă obişnuisem cu stilul lui Charlie Sheen.  România mi se pare o ţara foarte interesantă, cred că aici simţi ce înseamnă viaţă. Nu o spun în sensul nasol. Mie îmi place viaţă aici, mi se pare mişto. Nu m-aş mută în altă ţară. E o ţară în care simţi că trăieşti. Nu vreau să fiu maşinărie, robot. În America… e grav”, a declarat Smiley.

Alex Velea şi-a tatuat chipul lui Smiley.
Alex Velea şi-a tatuat chipul lui Smiley.

„Am rămas şocat. El îmi zicea asta tot timpul. Eu credeam că zice la mişto. Şi într-o zi mă trezesc cu el. ‘Bă, eşti prost?! Pe bune?!’ El aşa a simţit. Suntem prieteni de atâta vreme, am fost un om important în dezvoltarea lui ca artist. Te responsabilizează un astfel de gest”, a adăugat el.
 

Citește și...